Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Υποτελείς στους Γερμανούς και με τη βούλα

“ To Reuters αποκαλύπτει ότι ο Γ. Στουρνάρας προσέλαβε την DEUTSCHE BANK για την επαναγορά ομολόγων ”
Η είδηση έγινε γνωστή από το Reuters, ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας προσλαμβάνει  τη DEUTSCHE BANK για τη διαδικασία επαναγοράς ομολόγων.
Και ποιος, όμως, δεν θυμάται εκείνο το οποίο έλεγαν οι Γερμανοί αξιωματούχοι πριν από μερικούς μήνες ότι «Χρειαζόμαστε κάποιον να μιλάει Ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες»; Ο Γιάννης Στουρνάρας μιλάει ελληνικά. Είναι, όμως, με την πλευρά των Ελλήνων ο άνθρωπος ο οποίος (άκουσον – άκουσον) δηλώνει ότι είναι πατριωτικό καθήκον να πετύχει η επαναγορά ομολόγων; Εμείς αμφιβάλλουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών υπηρετεί έστω στο ελάχιστο το εθνικό συμφέρον και πολύ περισσότερο τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. 


Για αυτή τη διαδικασία ο κ. Στουρνάρας προσλαμβάνει μία γερμανική τράπεζα την DEUTSCHE BANK, η οποία βεβαίως θα εισπράξει χρήματα για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στο Δ΄Ράιχ και όχι φυσικά στην Ελλάδα, η οποία πλέον τελεί υπό κατοχή. Υπάρχουν ωστόσο κάποια ερωτήματα: Με ποια διαδικασία επελέγη η τη DEUTSCHE BANK; Ποιες ακριβώς θα είναι οι υπηρεσίες που θα προσφέρει; Και ποιο θα είναι το βάρος που θα σηκώσουν οι Έλληνες ,από τις επιλογές των υποτελών και εθνικά επιζήμιων κυβερνώντων των Αθηνών;
periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: