Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Κύμα απολύσεων στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου

“ Το κύμα των απολύσεων θα συνεχιστεί και αύριο ενώ άγνωστο παραμένει το… εύρος της λίστας του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του με τους υπό απόλυση εργαζομένους του ΣΚΑΙ. ”
Λίβας… απολύσεων σαρώνει από το πρωί τον ΣΚΑΙ με 6 δημοσιογράφους να έχουν περάσει από το λογιστήριο για τα… δέοντα ενώ ανακοινώθηκε η διάλυση του αθλητικού τμήματος σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. 
Όσοι φοβούνταν ότι η ανάκληση των αδειών στο κανάλι του Φαλήρου θα οδηγούσε και στην… «σφαγή» των εργαζομένων του ΣΚΑΙ επαληθεύθηκαν πλήρως. 
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ανακοινωθεί οι απολύσεις 6 δημοσιογράφων οι οποίοι εργάζονταν για χρόνια στον ΣΚΑΙ. Οι τρεις από αυτές αφορούν δημοσιογράφους από το αθλητικό τμήμα του σταθμού. 
Άλλες δυο σημερινές απολύσεις δημιουργούν απορίες σε σχέση με τα κριτήρια που αποφασίζουν τα στελέχη του ΣΚΑΙ για το ποιοι θα απολυθούν καθώς δυο συγκεκριμένες απολύσεις αφορούν γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους μικρά παιδιά.

 Παράλληλα, όπως λέγεται εντός του καναλιού στο Φάληρο, η ανακοίνωση της διάλυσης του αθλητικού τμήματος του σταθμού πρακτικά σημαίνει ότι το κύμα των απολύσεων θα συνεχιστεί και αύριο ενώ άγνωστο παραμένει το… εύρος της λίστας του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του με τους υπό απόλυση εργαζομένους του ΣΚΑΙ.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΣΚΑΙ για να καθορίσουν τη στάση τους και το πλαίσιο των αντιδράσεων στο κύμα των απολύσεων.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr/periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: