Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Στη Βουλή η εκκαθάριση της αμυντικής βιομηχανίας

Το τέλος της αμυντικής βιομηχανίας δρομολογεί η κυβέρνηση προωθώντας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στη Βουλή
Να έρθει στη Βουλή η υπόθεση των αμυντικών βιομηχανιών με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, συμφώνησαν ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Α. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος αποφάσισαν να προωθήσουν άμεσα την ελληνική θέση στο επίμαχο ζήτημα, της εκκαθάρισης εν λειτουργία των αμυντικών βιομηχανιών. Πρόταση της τρόικας, που βρίσκεται στην Αθήνα για αξιολόγηση, είναι να κλείσουν άμεσα οι εταιρείες.
Την Τετάρτη το σχέδιο νόμουΜάλιστα, πραγματοποιήθηκε διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, από την οποία προέκυψε ότι την ερχόμενη Τετάρτη εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια το σχέδιο νόμου του υπουργείου Άμυνας «Κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά επειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών της «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ».
Πιέσεις για τον φόρο στα ακίνητα
Συζήτησαν επίσης και το θέμα του Ενιαίου Φόρου στα ακίνητα. Για το θέμα. οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν στις 4 το απόγευμα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να εκθέσουν τις θέσεις τους και κυρίως τις διαφωνίες τους.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπως και οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Γιάννη Στουρνάρα την περασμένη εβδομάδα, επιθυμούν να αλλάξει η φιλοσοφία του νέου νόμου.
thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: