Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ν. Βαλαβάνη: «70 ευρώ το τετραγωνικό ξεπουλάτε το Ελληνικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

“ «70 ευρώ το τετραγωνικό, πουλάτε το καλύτερο παραθαλάσσιο οικόπεδο της Ευρώπης, όπως το διαφημίζατε στο εξωτερικό» κατήγγειλε η Ν. Βαλαβάνη σε έντονους τόνους το πρωί στο Mega μιλώντας για το ξεπούλημα του Ελληνικού που επιχειρεί η κυβέρνηση ”
«70 ευρώ το τετραγωνικό, πουλάτε το καλύτερο παραθαλάσσιο οικόπεδο της Ευρώπης, όπως το διαφημίζατε στο εξωτερικό» κατήγγειλε η Ν. Βαλαβάνη σε έντονους τόνους το πρωί στο Mega μιλώντας για το ξεπούλημα του Ελληνικού που επιχειρεί η κυβέρνηση. Δυστυχώς η πρωινή «ομήγυρη» ως μόνη απάντηση είχε την ολομέτωπη επίθεση στην κα Βαλαβάνη ότι: «Τίποτα δεν ξέρετε», «Δεν γνωρίζετε», «Αν δεν συμφωνείτε με τις αποκρατικοποιήσεις θα φορολογήσετε τον κόσμο» ή ότι «τρομοκρατεί»…(!)
«Ότι εισπράττει η Ελλάδα πάει σε μια μαύρη τρύπα του χρέους» είπε η Ν. Βαλαβάνη και εξήγησε αυτό, που όλοι εσκεμμένα αποκρύπτουν ότι «μέσα σε δέκα μέρες, από τη στιγμή, που πληρώνεται το οποιοδήποτε αντίτιμο, πάει στο ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδας για να πληρωθεί το χρέος».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της προσποιητής έντασης που δημιουργούν αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας για να θολώσουν τα νερά και να αποποιηθούν τις βαρύτατες ευθύνες για το ξεπούλημα της χώρας «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»…
Να υπενθυμίσουμε ότι στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού αυτή τη στιγμή στεγάζονται 69 φορείς μεταξύ των οποίων το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ανατολικής Αττικής, το Κέντρο Πρόληψης, το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Ερμής», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρίες «Αμυμώνη» κ.α. Εδώ το ψήφισμα που είχαν εκδώσει οι φορείς εναντίον των εξώσεων.

Δείτε το video:


ΠΗΓΗ: avgi.gr
periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: