Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΩΓΗ ΔΕΗ - ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία της Διοίκησης και της Ιεραρχίας της ΔΕΗ
Τα Σωματεία στο χώρο των ορυχείων του ΛΚΜ της ΔΕΗ έχουν προχωρήσει από τις 18Φεβρουαρίου σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με την πραγματοποίηση μίας (1) ώρας στάσης εργασίας ανά ειδικότητα.
Τα βασικά αιτήματα της κινητοποίησης είναι:
· Η αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων των ορυχείων του ΛΚΜ έτσι ώστε να αποκατασταθεί άμεσα και προοπτικά η πλήρης και ασφαλής τροφοδοσία των Μονάδων των ΑΗΣ γιατί έναν μήνα τώρα, δουλεύουν με μειωμένη διαθεσιμότητα φορτίων λόγω μερικής αδυναμίας τροφοδότησης με λιγνίτη από το ΛΚΜ.
· Η αποτροπή της περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και ξεπουλήματος της ΔΕΗ. Η Διοίκηση της ΔΕΗ και η Ιεραρχία (Γεν. Δ/ση Ορυχείων - Διεύθυνση ΛΚΜ) κοινοποίησανστις 19/2 στα Σωματεία του χώρου αγωγή ενάντια στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων που θα συζητηθεί την Παρασκευή 21/2 στην Αθήνα ζητώντας οι στάσεις εργασίας να χαρακτηριστούν παράνομες, να σταματήσει ο συγκεκριμένος αγώνας μαςκαι να μην προβούμε και στο μέλλον σε ίδιες μορφές και με τα ίδια αιτήματα αγωνιστικές κινητοποιήσεις, άλλως απειλεί με χρηματική ποινή 5 χιλ. ευρώ (!!!) ανά μέρα τα Σωματεία….

Δεν υπάρχουν σχόλια: