Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ

Στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κατερίνης εκτελέσθηκαν απο τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής 40 Έλληνες πατριώτες σαν αντίποινα για την αντιστασιακή δράση ενάντια στη Γερμανική κατοχή.Το Σάββατο 23.02.2014 γίνεται επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο μαρτυρίου.
Η δημοτική αρχή Κατερίνης έχει προσκαλέσει την εγληματική και ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι στον τόπο του μαρτυρίου, κρυπτόμενη πίσω απο το πρωτόκολλο. Είναι ύβρις στη μνήμη των νεκρών, ύβρις απέναντι στους συγγενείς τους και ύβρις προς όλους τους αγωνιστές που δώσανε τη ζωή τους για να στείλουν τον ναζισμό στα αγύριστα της ιστορίας. Πολιτικοί πρόγονοι της Χ.Α. είναι οι κατακτητές και οι ρουφιάνοι κουκουλοφόροι που στήσανε τους πατριώτες και τον Δήμαρχο Ξανθόπουλο στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Δεν γνωρίζει ο Δήμαρχος για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χ.Α.; Δεν έχει ενημερωθεί για την εγκληματική δραστηριότητα αυτής της οργάνωσης; Προφανώς και γνωρίζει, αλλά αναζητεί προεκλογικά δεκανίκια στον ρατσισμό, το μίσος και την μισαλλοδοξία.Καλούμε όλους του δημοκράτες και αντιφασίστες πολίτες να δώσουν το παρόν στο μνημείο των εκτελεσθέντων, τιμώντας την μνήμη τους με ακόμα ένα ΟΧΙ στον φασισμό και το ναζισμό.
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: