Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τα τσάρτερ της ΓΣΕΕ !!!!

Την ώρα που οι άνεργοι πληθαίνουν και ξεπερνούν το 1 εκ , την ώρα που οι συλλογικές συμβάσεις καταργούνται σε όλους τους κλάδους , την ώρα που ο αγώνας στις συγκοινωνίες κορυφώνεται εν την απουσία της Τριτοβάθμιας Οργάνωσης , αυτήν την ώρα κάποιοι εξακολουθούν να προκαλούν το κοινό αίσθημα απέχοντας μακράν από την πραγματικότητα που ζούμε όλοι οι μισθωτοί .
Δημοσιεύουμε αριστερά την επιστολή της ΓΣΕΕ , που καλεί τις Ομοσπονδίες να γνωρίσουν τα ονόματα των συνέδρων για το συνέδριο της Αλεξανδρούπολης , προκειμένου η Ομοσπονδία να ναυλώσει τσάρτερ για την μετάβαση τους !
Ναι καλά το ακούσατε ! Τσάρτερ !
Κάποιος θα πει φτηνός λαϊκισμός ....
Εμείς απαντάμε .
Θέμα ουσίας .Θέμα πρακτικής .Θέμα συνείδησης.,
Το συνέδριο σε μια τόσο κρίσιμη καμπή για το εργατικό κίνημα έπρεπε να γίνει στην Αθήνα ή στην συμπρωτεύουσα , προκειμένου να συμμετέχουν όσο περισσότεροι για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και να συζητηθεί η αναδιοργάνωση των απαξιωμένων συνδικάτων .
Η επιλογή της Αλεξανδρούπολης δεν είναι καθόλου τυχαία , αφού εκεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα προκύψουν οι νέες ισορροπίες στο Τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό κίνημα στην χώρα..
Τουλάχιστο , να μην προκαλούν τον απλό εργαζόμενο , τον συνταξιούχο και τον άνεργο με τα τσάρτερ.
Υπάρχουν και τα τρένα , υπάρχουν και τα λεωφορεία....
mixanodigoiose. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: