Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΙΝΕΙ Η «ΚΑΤΣΕΛΗΣ»: ΧΙΛΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΡΓΟΙ

Β.Π. Αλλο ένα success story...
Αίτηση κήρυξης σε πτώχευση κατέθεσε την Παρασκευή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η εταιρεία Nutriart (πρώην Κατσέλης), με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013. Περίπου 1000 εργαζόμενοι αναμένεται να μείνουν χωρίς δουλειά. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το εργοστάσιο στο Μενίδι ζητώντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου.
«Η επιδείνωση της κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της» αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της.
Σε εμφάνιση του στη ΝΕΤ πάντως, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων υποστήριξε ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί οι εργαζόμενοι για την αίτηση πτώχευσης και ότι η εταιρία πήγαινε τον τελευταίο καιρό καλύτερα στις πωλήσεις.
«Είχαμε να πληρωθούμε τέσσερις μήνες βάλαμε πλάτη όλοι οι εργαζόμενοι» δήλωσε επιπλέον ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Κατσέλη, Γιώργος Αρβανίτης.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: