Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τα συνεταιράκια της καταστροφής

“ Το πολιτικό εξάμβλωμα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να διαλύσει τη χώρα και να εξανδραποδίσει τον ελληνικό λαό ”
Η χώρα, με τιμονιέρη τον Αντώνη Σαμαρά και μούτσο τον Ευάγγελο Βενιζέλος συνεχίζει το ταξίδι προς την καταστροφή. Η τρικομματική κυβέρνηση, μετά την αποχώρηση του Φώτη Κουβέλη και της Δημοκρατικής Αριστεράς, μεταλλάχθηκε σε δικομματική.
Στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός με εμφανή τη διάθεσή του να παραμείνει γατζωμένος στην εξουσία παρά την ολέθρια για τον λαό και την πατρίδα πολιτική που ακολουθεί, έθεσε ορίζοντα ... τετραετίας για την συγκυβέρνησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.  Η δικομματική κυβέρνηση Πολιτικής Άνοιξης και πρώην ΠΑΣΟΚ, θα συνεχίσει για πολύ μικρό διάστημα, χωρίς την παραμικρή λαϊκή στήριξη, με συνοδοιπόρους την διαπλοκή, τα δομημένα ντόπια και ξένα συμφέροντα και την Άνγκελα Μέρκελ, το καταστροφικό της έργο μέχρι να καταρρεύσει ολοκληρωτικά και με θόρυβο. 


Ο υπό κατάρρευση πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έθεσε και πάλι τα εκβιαστικά του διλήμματα προς τον ελληνικό λαό, μιλώντας για παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, την στιγμή που εκείνος και η παρέα του τόσο καιρό προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι η Ελλάδα έχει αποφύγει τον κίνδυνο του Grexit. Ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω διαγγέλματος παρακάλεσε επίσης τον Ευάγγελο Βενιζέλος να μην τον εγκαταλείψει μόνο στον καταστροφικό για τη χώρα δρόμο, χαρακτηρίζοντας θαρραλέα τη στάση του προέδρου του πρώην ΠΑΣΟΚ. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από την πλευρά του, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι η ουρά της μαύρης Δεξιάς. Στις εκλογές που θα γίνουν σύντομα δεν θα βρει την ψήφο ούτε του πιο παραπλανημένου και γηραιού οπαδού του ΠΑΣΟΚ. Είναι συνοδοιπόρος και εκφραστής της ακροδεξιάς, ξενοκίνητης και ξενόδουλης διακυβέρνησης που έχει επιβληθεί στη χώρα. Η ιστορία θα τον κρίνει, όπως του αξίζει.

Τα δύο συνεταιράκια της καταστροφής, οι επικεφαλής του πολιτικού εξαμβλώματος της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, χέρι-χέρι βαδίζουν προς το πολιτικό τους τέλος.

Ο ελληνικός λαός, τους επόμενους μήνες θα παρακολουθήσει την ολοκληρωτική τους κατάρρευση.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι μαζί τους κινδυνεύει να καταστραφεί μία χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: