Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

42 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΚ. Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον..Αρνούμαστε να ξεχάσουμε!


42 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΚ. Λογάριαζαν και λογαριάζουν, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους ότι η μνήμη δεν αρχειοθετείται!!!

28 Φλεβάρη 1968 – 28 Φλεβάρη 2010Στόχος μας είναι η εγκαθίδρυση για πρώτη φορά της Λαϊκής Κυριαρχίας στην Ελλάδα. Γιατί στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ δημοκρατικό πολίτευμα που σεβόταν τις λαϊκές δυνάμεις, τη φωνή του λαού.
Δεν μπορεί ο χωροφύλακας, ο ασφαλίτης, ο καταδότης να κυβερνά την Ελλάδα. Κάποτε πρέπει ο λαός να αισθανθεί ελεύθερος να εκφράζει τη θέλησή του και αυτός να καθορίσει την τύχη της χώρας του όπως θέλει. Τα κόμματα να κινηθούν ελεύθερα. Σεβασμός στη θέληση του λαού.
Σήμερα διάλεξα τη Σουηδία για να ανακοινώσω την ίδρυση του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος. Η οργάνωση αυτή έχει μόνο ένα στόχο:
Την απελευθέρωση της χώρας μας και θα διαλυθεί όταν η Δημοκρατία ξαναγυρίσει στην Ελλάδα .
Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

O Aνδρέας Παπανδρέου ζει στις καρδιές των απλών ελλήνων πολιτών. Η ίδρυση του ΠΑΚ άλλαξε την πορεία της σύγχρονης ελληνικής αριστεράς (42 χρόνια ΠΑΚ)

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: