Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Συναίνεση στην ατιμωρησία δεν υπάρχει!!!

Με αυτό το προκλητικό πρωτοσέλιδο του σημερινού "Ελεύθερου Τύπου", η πανικόβλητη Δεξιά προσπαθεί να "διασώσει" τα πλουτολατρικά της καθάρματα, τα λαμόγια και τα τσιράκια της Ολιγαρχίας! Όλο το συρφετό "κουμπάρων", "παπάδων", "γιάπηδων" και πάσης φύσεως παρασιτικών ολιγαρχών απατεώνων, που λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο και τώρα θέλουν εμείς να πληρώσουμε το εξάχρονο πάρτι τους για πάρτη τους!

Όμως είναι απαίτηση από καιρό, απαίτηση όχι μόνο του οργανωμένου Αριστερού ΠΑΣΟΚ που ανέτρεψε τη Δεξιά, αλλά όλου του ελληνικού λαού, να χυθεί άπλετο φως στο μεγάλο φαγοπότι! Και όχι μόνο να μάθουμε ποιοι έφαγαν το δημόσιο πλούτο, αλλά να δούμε και κάποιους επιτέλους πίσω από τα σίδερα της φυλακής!
Δεν ξαφνιάζομαι που υπάρχουν "φωνές", "φωνούλες" για να είμαι ακριβής και μέσα από το ΠΑΣΟΚ που ευθυγραμμίστηκαν με τη γραμμή του "Ελεύθερου Τύπου"! Αλλά εκεί μάλλον ισχύει, το κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει... Η βροντερή φωνή του λαού όμως, είναι εκείνη που απαιτεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Δεν είναι πολιτικός ρεβανσισμός να τιμωρηθούν οι κλέφτες! Όπως δεν μπορεί και να υπάρχει συναίνεση στην ατιμωρησία! Είμαστε λαϊκή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία!!!
Εάν το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ κάνει σωστά τη δουλειά του και οι βουλευτές μας αναδειχτούν σε άξιοι αντιπρόσωποι της εμπιστοσύνης μας, η κυβέρνηση δεν χρειάζεται τη συναίνεση καμιάς Δεξιάς! Είμαστε έτοιμοι, είμαστε πολλοί, είμαστε χιλιάδες και αποφασισμένοι να σταθούμε κοντά σας, στην οδό της Δικαιοσύνης και της Πολιτικής Αρετής!
Ξεσκεπάστε λοιπόν τους απατεώνες! Δώστε μας κίνητρα να κάνουμε θυσίες! Αλλιώς, αυτονόητο είναι (για όποιον ακούει το λαό), συναίνεση στην ατιμωρησία δεν υπάρχει!


stephanos mytilineos

Δεν υπάρχουν σχόλια: