Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Βάλτε πλαφόν στα καύσιμα….και όχι στα όνειρα μας!!!!

Δεν έχει προηγούμενο η επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού μας, από την Ε.Ε., τα ΜΜΕ, και τους οικονομικούς οίκους, την ώρα που η κυβέρνηση αρκείτε στο να διαψεύδει η να αφήνει ανοιχτά διάφορα σενάρια που εκπονούν οι <σοφοί> της Ευρώπης. Σοκ και δέος από εφημερίδες ραδιόφωνα κλπ. με ομοβροντίες πανικού και εκβιαστικά διλήμματα, για άμεση υποδούλωση μας στις επιταγές τους. Ζητούν άμεσα και χωρίς χρονοτριβή την απεμπόληση δικαιωμάτων, μισθών, συντάξεων, μνήμης, αξιών και κάθε έννοια αξιοπρέπειας.
Τι λέτε? Έχουμε Ελληνική Κυβέρνηση η όχι? Γιατί κάναμε αυτές τις εκλογές τον Οκτώβριο?
Ποιους τρομοκρατείτε και ποιους απειλείτε με νέα μέτρα πριν καν εφαρμόσετε (αν τα εφαρμόσετε τελικά) αυτά που εξαγγείλατε?
Είναι κοινά παραδεκτό ότι το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κατέθεσε σε εκλογές Σοσιαλιστικό κόμμα στην Ευρώπη εδώ και 25 χρόνια τουλάχιστον. Με αυτό βγήκανε και παλέψανε ώστε το κίνημα να ανακτήσει την αξιοπιστία του και να επουλώσει τα τραύματα του από την τελευταία διακυβέρνηση Σημίτη εκατοντάδες νέοι άνθρωποι στις γειτονιές και μάθανε στον κόσμο να ελπίζει ξανά.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!....
Και τώρα τι? Ξαφνικά το φάντασμα του <φιλελεύθερου εκσυγχρονισμού> ξανά μπροστά μας? Και τι νομίζετε ότι θα κάνουν? θα κρυφτούν από τις γειτονιές τους, από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια τους ντροπιασμένοι για να μην τους πουν ότι τους εξαπατήσανε? ..λάθος, θα πολεμήσουν,…θα σας πολεμήσουν
Δεν σας έκαναν κυβέρνηση για να απειλείτε με ποινές όσους συνταξιούχους και χαμηλόμισθους δεν συγκεντρώσουν, τις αποδείξεις σας. Δεν σας έκαναν κυβέρνηση για να είστε μεταφορείς των <νέων εκ Βρυξελλών>
Δεν σας έκαναν κυβέρνηση για να μειώνετε μισθούς ακόμα και κάτω των 1500 ευρώ
Δεν σας έκανα κυβέρνηση για να διπλασιάσετε τους ανέργους.
Δεν σας έκαναν κυβέρνηση για να διαλύσετε ότι έχει απομείνει από το ασφαλιστικό.
Πότε περιμένετε να βάλετε πλαφόν στα καύσιμα? Όταν πάει η βενζίνη 2 ευρώ? (ακόμα θυμόμαστε τις <<στρογγυλοποιήσεις>> λόγο ευρώ το 2001, που και τότε η Κυβέρνηση άφησε απροστάτευτο τον λαό στα νύχια των κερδοσκόπων.
Πού είναι επιτέλους το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά?
Το ΠΑΣΟΚ ΟΦΕΙΛΕΙ την νίκη του στους εκατοντάδες ανώνυμους αγωνιστές που δεν <γκρινιάζουν> για μια κυβερνητική θέση, αλλά αγωνιούν για το μεροκάματο της επόμενης μέρας.
Γιατί το έκαναν κυβέρνηση:
Για προστατέψει τους αδύναμους από την οικονομική κρίση
Για να προστατέψει την εργασία.
Για να προστατέψει τους δανειολήπτες από τις τράπεζες
Για να δώσει διέξοδο και όραμα στη νέα γενιά,
και αυτοί είναι οι <πλέον> επικίνδυνοι, γιατί δεν συναλλάσσονται, γιατί δεν χρωστάνε σε κανέναν. Ένοχοι σήμερα, δεν είναι όσοι μιλούν, αλλά όσοι σιωπούν και επιδιώκουν να <βουλιάξει> το καράβι, και να πάρουν τα <ασφάλιστρα> η και το <τιμόνι>.
Καλό αγώνα……

Πασπαλάς Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια: