Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ακόμα και «κουρεμένη», η Ελλάδα φοβίζει

Β.Π. ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ!!
Χωρίς περιστροφές τονίζουν πλέον οι ξένοι δανειστές την ανάγκη ύπαρξης ισχυρής και αποτελεσματικής κυβέρνησης στην Ελλάδα μετά τις εκλογές, καθώς και την τήρηση από αυτήν των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής", με σαφείς πια παρεμβάσεις και το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες της 6ης Μαΐου, οι ξένοι δανειστές επισημαίνουν στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της χώρας ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης της ελληνικής οικονομίας και, για το λόγο αυτό, πρέπει από τις εκλογές να αναδειχθεί ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση για τη συνέχιση της προσπάθειας.
Δεδομένου ότι τον Ιούνιο θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί και εγκριθεί το νέο πακέτο περιοριστικών μέτρων προκειμένου να εξευρεθούν τα 11 δισεκατομμύρια ευρώ για την επόμενη διετία, οι ίδιοι παραμερίζουν τη διπλωματική ευγένεια και απευθύνουν προειδοποιήσεις-τελεσίγραφα στους πολιτικούς της χώρας.
Στο μεταξύ, στις Βρυξέλλες αλλά και στο ΔΝΤ παρακολουθούν καθημερινά και με λεπτομέρειες τον τρόπο που εξελίσσεται η προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα.

Μάλιστα, οι ξένοι δανειστές θεωρούν ότι οι υποσχέσεις που δίδονται από τα κόμματα στα πλαίσια της προεκλογικής τους εκστρατείας είναι μη υλοποιήσιμες σύμφωνα με τους όρους του μνημονίου. Το γεγονός αυτό αυξάνει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό την ανησυχία τους ως προς την τήρηση και εφαρμογή των συμφωνηθέντων.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: