Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΝΑΝΗ ΠΟΛΙΤΟΥ (ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ) : Τώρα είναι η ώρα που ο λαός χρειάζεται την Αριστερά

Σε αυτό το τεράστιο κύμα αξιοπρέπειας, αυτοπεποίθησης και ανατροπής που έχει ξεσηκωθεί σε όλη την Ελλάδα και που που σαρώνει τη μοιρολατρία και τον φόβο που σπέρνουν οι συνένοχοι του Μνημονίου , αυτό το κύμα θα φέρει το λαό ξανά κυρίαρχο στη χώρα του, τη Δημοκρατία πίσω στην Ελλάδα, την τρόικα έξω από τη χώρα και ένα νέο συνασπισμό της Αριστεράς με πυρήνα τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Ο λαός της Ελλάδας έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση της ανατροπής.
Στο δίλημμα Μνημόνιο ή Δημοκρατία και Αριστερά, ο λαός απαντά: Δημοκρατία και Αριστερά.

Σ αυτήν τη συγκυρία η Ενότητα της Αριστεράς έχει τον πρώτο λόγο σήμερα. Γιατι σε κανένα στρατηγικό σχέδιο, σε κανένα μέλλον για το σοσιαλισμό και τη λαϊκή εξουσία δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με διαλυμένο το λαό.
Τώρα είναι η ώρα που ο λαός χρειάζεται την Αριστερά

Τώρα που εμείς μιλάμε με προτάσεις δυναμικής εκτόξευσης της Αριστεράς οι άλλοι απαντάνε με λογιστικά τερτίπια και προσθαφαιρέσεις γιατί δεν μπρούν και δεν αντέχουν στην ιδέα να καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς, που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και θα αποτρέψει τη λεηλασία της κοινωνίας
ΝΑΙ,εμείς καλούμε κάθε αγωνιστή και κάθε αγωνίστρια,τον κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη τον κάθε άνεργο και τον συνταξιούχο,ολόκληρο τον ελληνικό λαό, να δώσει τη μάχη της ενότητας. Να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο, μετεκλογικό, συνασπισμό εξουσίας για την ανατροπή. Τώρα είναι η ώρα της ανατροπής – τώρα όχι αργότερα, γιατί στις 7 Μαΐου θα είναι αργά, πολύ αργά για το λαό και τον τόπο. Η Ιστορία δεν περιμένει. Τώρα χτυπά την πόρτα της Ελλάδας. Τώρα οι λαοί της Ευρώπης προσδοκούν από μας. Τώρα είναι ή ώρα του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είναι η ώρα του νέου συνασπισμού εξουσίας της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: