Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο αγώνας συνεχίζεται...

Αυτό το κράτος με το μικροσκοπικό εγκέφαλο και ισχυρή πολεμική μηχανή γλεντάει και χορεύει με την δολοφονία ενός ακόμα στελέχους της παλαιστινιακής αντίστασης. 
Εδώ και πάνω από 60 χρόνια δολοφονεί ηγέτες και ανώτατα στελέχη με τη λογική να την αποκεφαλίσει και να την εξοντώσει και, όμως αυτή η ένοπλη αντίσταση όλο και δυναμώνει και μαζικοποιείται κάθε φορά που προστίθεται στην εγκληματική του λίστα ένα νέο νεκρό στέλεχος.
Εδώ και 60 και πλέον χρόνια προσπαθεί αυτό το κράτος να διώξει την απελευθερωτική αντίσταση από την Παλαιστίνη και από όλη την περιοχή γύρω από την πατρίδα της. Και όμως αυτή η αντίσταση πλησιάζει όλο και περισσότερο προν την ιστορική Παλαιστίνη.
Σήμερα οι πύραυλοι της αντίσταση μπορούν να χτυπήσουν περίπου το 70% των πόλεων και αποικιών του σιωνιστικού κινήματος στην Παλαιστίνη. Αυτό το κράτος δεν θέλει να καταλάβει ότι οι ηγέτες-αντάρτες των Παλαιστινίων δεν είναι υπόθεση καριέρας όπως συμβαίνει στους στρατηγούς του αλλά υπόθεση μαρτυρίας. Κάθε φορά που ένας αντάρτης ανεβαίνει στη ιεραρχία του αντάρτικου γνωρίζει ότι ανεβαίνει όλο και περισσότερο προς την μαρτυρία.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ...

Ο αγώνας συνεχίζεται....
Nasim Alatras

Δεν υπάρχουν σχόλια: