Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΠΟΕ – ΟΤΑ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 29/6 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πανελλαδικό συλλαλητήριο όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 11:30 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πορεία στην πλατεία Συντάγματος.
Σε σχετική ανακοίνωση η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση προγραμματίζει το κλείσιμο δεκάδων οργανισμών του Δημοσίου αλλά και Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. των ΟΤΑ καθώς η απόφαση για τον «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ ήταν μόνο η αφετηρία... «Είναι ξεκάθαρη πλέον η πολιτική τους, όπως και το τι Ελλάδα θέλουν. Τόσο η συγκυβέρνηση όσο και η τρόικα επιβάλουν συνθήκες απόλυτης φτώχειας, εξαθλίωσης και ανεργίας με αποφάσεις άκρως αυταρχικές και τρομοκρατώντας την κοινωνία. Οι μαύρες τηλεοπτικές οθόνες που σόκαραν τον λαό μας συμβολίζουν το μέλλον των Ελλήνων και της Δημοκρατίας στη χώρα μας», επισημαίνεται.

Παράλληλα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ καταγγέλλει τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη για την άρνησή του να συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Καλούμε τον κ. Μανιτάκη να ορίσει άμεσα μία συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον προειδοποιούμε πώς γνωρίζουμε αρκετά καλά τα κατατόπια του υπουργείου του και σίγουρα δεν θα ήθελε ξαφνικά να μας δει και πάλι μέσα στο γραφείο του», σημειώνει η Ομοσπονδία.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: