Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τρέμει τις εκλογές η ολιγαρχία

Γνωρίζουν πολύ καλά τα δομημένα συμφέροντα ότι με την έλευση της Αριστεράς στη διακυβέρνηση της χώρας το "πάρτι τελείωσε" ”
Οι ντόπιοι ολιγάρχες και τα ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που έχουν στηρίξει τις προσπάθειες της λαομίσητης κυβέρνησης Σαμαρά εκδηλώνονται τις τελευταίες κρίσιμες ώρες, και παρεμβαίνουν στον δημόσιο διάλογο υποστηρίζοντας ότι οι εκλογές θα είναι δήθεν καταστροφικές.
Πράγματι οι εκλογές θα είναι καταστροφικές! Όχι βέβαια για τον λαό που αναζητά δημοκρατική διέξοδο από την κρίση, αλλά για τα μεγάλα συμφέροντα και τους μεγαλοκαρχαρίες που εποφθαλμιούν τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας και αναζητούν σανίδα σωτηρίες σε κυβερνήσεις-δουλικά για να αποφύγουν τη δική τους χρεοκοπία, μεταφέροντας τα δικά τους χρέη στον ελληνικό λαό. 
Γνωρίζουν πολύ καλά τα δομημένα συμφέροντα ότι με την έλευση της Αριστεράς στη διακυβέρνηση της χώρας το "πάρτι τελείωσε": Οι μεγαλοκαναλάρχες θα πληρώσουν εκείνα που χρωστούν για τις τηλεοπτικές άδειες. Το ίδιο θα πράξουν και οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, οι οποίοι χρωστούν χρήματα στον ελληνικό λαό. Τα επιδοτούμενα από την τραπεζοκρατία "μαυσωλεία" της ενημέρωσης, θα έρθει η ώρα να αποδείξουν αν όντως μπορούν να σταθούν ως υγιείς επιχειρήσεις και θα πάψουν να "κουνούν το δάχτυλο" στον λαό και στις δημοκρατικές δυνάμεις έχοντας την ασφάλεια των δανείων που τους προσφέρει απλόχερα το διαπλεκόμενο σύστημα πολιτικής εξουσία και τραπεζοκρατίας. Το γλέντι με τους κολλητούς επιχειρηματίες και εφοπλιστές, με τους κουμπάρους και τους "συναγωνιστές" θα τελειώσει. Τα δώρα στους φίλους θα τελειώσουν επίσης. Το βάρβαρο εγχείρημα της μετατροπής του λαού μας σε στρατό δούλων που θα δουλεύει για ένα ξεροκόμματο στις επιχειρήσεις της λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης θα διακοπεί.

Τα τελευταία 24ωρα η χρεοκοπημένη ντόπια ολιγαρχία επιχειρεί να κατατρομοκρατήσει και πάλι τον ελληνικό λαό. Τα προπαγανδιστικά της όργανα δεν διστάζουν να επικαλεστούν ακόμη και δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) πρώτο κόμμα την .... Χρυσή Αυγή. Καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας και καταστροφολογούν ασύστολα παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία, παρουσιάζοντας - όπως έκαναν πάντοτε - τον μπαμπούλα για να αποφύγουν το προσωπικό τους ναυάγιο. Και είναι εκείνα τα συμφέροντα που θα ενεργοποιήσουν τον μπαμπούλα, αν χρειαστεί, ώστε να χτυπήσουν το λαό και να ανακόψουν την δυναμική της πολιτικής και δημοκρατικής ανατροπής.

Οι ολιγάρχες, κάποιοι από τους οποίους χρωστούν αστρονομικά χρηματικά ποσά στο ελληνικό δημόσιο, δηλαδή στον ελληνικό λαό, είναι πανικόβλητοι μπροστά στην μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που έρχεται.

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να φοβηθεί. Η ώρα της ανατροπής πλησιάζει. Η δημοκρατία θα αποκατασταθεί σε αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: