Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

«Μένουμε Ραδιομέγαρο» αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Η απόφαση της συνέλευσης
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.00 της Πέμπτης η γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ στην οποία αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία η συνέχιση της παραμονής τους στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Σύμφωνα με Το Βήμα, στην πολύωρη συνέλευση συζητήθηκαν οι προτάσεις του υφπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή και αποφασίστηκε ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν διεκδικώντας όχι ειδική μεταχείριση ως προς τις αποζημιώσεις αλλά τη διασφάλιση των εργασιακών θέσεων.
Για μία ακόμη φορά οι εργαζόμενοι καλούν τον υφυπουργό σε διάλογο αλλά τονίζουν ότι αυτή τη φορά ο διάλογος θα πρέπει να γίνει «με έντιμα μέσα και επιχειρήματα».
Εν τω μεταξύ, σε 24ωρες απεργίες στα ιδιωτικά κανάλια-μετόχους της DIGEA (Alpha, Ant1, Mega, Μακεδονία, Σκάι και Star) προχωρούν οι ενώσεις του Τύπου από την Παρασκευή 19 Ιουλίου -ημέρα τελικής συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ΝΕΡΙΤ. Με αυτό τον τρόπο εκδηλώνεται η συμπαράσταση των Σωματείων στους εργαζομένους της ΕΡΤ και ταυτόχρονα εκφράζεται η αντίθεση στο κλείσμο της ΕΡΤ και στη συρρίκνωση του εργασιακού κλάδου των ΜΜΕ.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: