Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πρωινό mou: Οι χρεοκοπημένοι lifestylades υπέρ Άδωνι

“ Η κατάντια της διαπλοκής: Επιστρατεύει χρεοκοπημένους εκδότες και... χαρούμενα lifestyle παιδάκια ”
Θέση στην «κόντρα» μεταξύ του αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, αποφάσισε να πάρει η πρωινή εκπομπή του Mega Channel "Πρωινό mou" και μάλιστα με επαίσχυντο τρόπο, αποδεικνύοντας την ξεκάθαρη θέση που παίρνει ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός υπέρ της κυβέρνησης που καταρρέει και κατά του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η κατάντια της διαπλοκής που καταρρέει μαζί με το πολιτικό προσωπικό που υποτάσσεται στο Βερολίνο, φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι επιλέγει να επιστρατεύσει στον αγώνα για την στήριξη της κυβέρνησης Σαμαρά, ότι πιο ρηχό, ότι πιο χρεοκοπημένο, ότι πιο παρακμιακό, ότι πιο ξεπερασμένο, ότι πιο προκλητικό ενδημεί στην Ελλάδα της κρίσης: Χαρούμενες τηλεπερσόνες και πρόσωπα με μηδενική πολιτική αντίληψη, τα απόλυτα δείγματα της υποκουλτούρας και της κατώτερης πνευματικής υποστάθμης.


Όταν ο πανικός κυριαρχεί στις ελίτ τότε εκείνες επιστρατεύουν ακόμη και τις χαζοχαρούμενες life style εκπομπούλες τις οποίες παρουσιάζουν χρεοκοπημένοι πρώην εκδότες, που πλαισιώνονται από απολιτίκ παιδάκια. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την συγκεκριμένη εκπομπή παρουσιάζει ένας άνθρωπος, ο Πέτρος Κωστόπουλός ο οποίος χρωστά αρκετά χρήματα σε πρώην εργαζομένους του σε εταιρείες που ο ίδιος είχε και τις χρεοκόπησε, αφήνοντας τους εργαζόμενους στο δρόμο και ακάλυπτους σε ότι έχει να κάνει με τα δεδουλευμένα τους.

Στην εκπομπή "Πρωινό mou" επιχείρησαν να ασκήσουν κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε αναφορικά με τις τηλεπωλήσεις που φέρεται να πραγματοποιεί παράλληλα με τα υπουργικά του καθήκοντα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σιγοντάροντας τον παρουσιαστή κάποια άσημα παιδάκια που παριστάνουν τους... πανελίστες άρχισαν να σκούζουν κατά του Αλέξη Τσίπρα και υπέρ του Άδωνι Γεωργιάδη και αφού συμφώνησαν ότι "οι δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν απαράδεκτες", μετά άρχισαν να διερωτώνται "τι δουλειά κάνει ο Αλέξης Τσίπρας". Ας μας πουν λοιπόν πρώτα: Τι δουλειά έκαναν ή κάνουν αυτοί;

Ο κύριος Κωστόπουλος, η μοντέλα σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού και το επιτελείο τους θα μας πουν τώρα, "ποιοι δουλεύουν" και "ποιοι δεν δουλεύουν"; Αυτοί που υπήρξαν μέρος της παρέας που οδήγησε την Ελλάδα στην οικονομική καταστροφή, θα κάνουν νουθεσίες στην Αριστερά για το "τι είναι απαράδεκτο και τι δεν είναι"; Ας πληρώσουν πρώτα εκείνους στους οποίους χρωστούν χρήματα, ας κόψουν τα σούρτα φέρτα στην Μύκονο, όταν οι πρώην εργαζόμενοί τους δεινοπαθούν εξαιτίας τους και μετά τα λέμε.

Είναι πραγματικά θλιβερό, άνθρωποι γνωστοί και ως «λαϊφσταλάδες», οι οποίοι ποτέ δεν μίλησαν όταν έπρεπε για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και για το κακό που ερχόταν, οι οποίοι μάλιστα φέρουν ευθύνη για την καταστροφή, να έρχονται τώρα και να το «παίζουν» τιμητές των καταστάσεων. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι εξακολουθούν να προβάλλουν τις life style απόψεις τους, σε μια στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, τα βγάζει δύσκολα πέρα.

Δείτε το video και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Δεν υπάρχουν σχόλια: