Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Όταν η μόνη ατζέντα της κυβέρνησης είναι η τρομολαγνεία… σίγουρα πάμε για εκλογές!

Όταν η μόνη ατζέντα της κυβέρνησης είναι η τρομολαγνεία…

ΤΩΡΑ: Φάκελος με εκρηκτικό μηχανισμό στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Το συνεργείο του ΤΕΕΜ εξουδετέρωσε φάκελο στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο οποίος περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.
Ο μηχανισμός εντοπίστηκε το πρωί και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές
[πηγή: www.alfavita.gr]

H κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει τζιχαντιστές
Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες «κάποιων δημοσιευμάτων» στην Ελλάδα, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, από τη Βοσνία και την Αλβανία, η εκπρόσωπος του State Department, Τζεν Ψάκι. Διευκρινίζει, όμως, ότι η ροή ξένων μαχητών δεν είναι ένα θέμα που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η εκπρόσωπος του State Department ανέφερε: «Λοιπόν, ξέρω -και επιτρέψτε μου- σε γενικές γραμμές, έχουμε, φυσικά, εκφράσει την ανησυχία μας σχετικά με τη ροή των ξένων μαχητών μέσα και έξω από τη Συρία και το Ιράκ, με πολύ σαφείς όρους. Αυτό δεν είναι ένα θέμα το οποίο συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι από τις 15.000 ξένους μαχητές, τουλάχιστον 2.000 από αυτούς, πιστεύουμε, ότι είναι δυτικοί. Μπορώ να το δω αυτό πιο συγκεκριμένα ή αυτές τις συγκεκριμένες εκθέσεις και να δούμε αν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό».
[πηγή: www.topontiki.gr]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο Κολωνάκι η πρώτη γιάφκα και οι πρώτοι συλληφθέντες
Στο Κολωνάκι βρίσκεται το διαμέρισμα που έγινε η πρώτη έφοδος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr συνελήφθησαν δύο νεαροί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αυτόματα όπλα καλάσνικοφ, πιστόλια, χειροβομβίδες και ποσότητα χασίς.
Παράλληλα, και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, γίνονται έφοδοι και έρευνες σε σπίτια στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αυτή η επιχείρηση αν έχει στόχο συγκεκριμένη οργάνωση, αν και πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομα που εξετάζεται από τους άντρες της Αντιτρομοκρατικής αν και κατά πόσο έχουν σχέση κυρίως με τον Επαναστατικό Αγώνα και το περιβάλλον Μαζιώτη.
[πηγή: www.koutipandoras.gr]

Σε εξέλιξη μαζικές έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μαζικές έφοδοι και μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη σε σπίτια και διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σκοπός της μεγάλης αυτής επιχείρησης σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι για να εντοπιστούν γιάφκες και κρησφύγετα με βαρύ οπλισμό.

[πηγή: www.koutipandoras.gr]
viajodigraphics

Δεν υπάρχουν σχόλια: