Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

"Μόνο με τη συναίνεση της τρόικας η έξοδος από το μνημόνιο", ολοκληρώνει την κωλοτούμπα η Βούλτεψη

Μόνο με τη συναίνεση της τρόικας θα βγει η Ελλάδα από το μνημόνιο, δηλώνει τώρα η Σοφία Βούλτεψη στην ιταλική "La Republica", ολοκληρώνοντας την κυβερνητική κωλοτούμπα. "..θέλουμε να κλείσουμε το κεφάλαιο του μνημονίου μόνο με τη συναίνεση της τρόικας" δήλωσε στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Ερωτηθείσα αν η κυβέρνηση έχει μετανιώσει για την επίσπευση της διαδικασίας εξόδου, η Σοφία Βούλτεψη έκανε λόγο για εφήμερες ανησυχίες από τις αγορές, υποστηρίζοντας ότι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι "την περασμένη Παρασκευή τα πράγματα στις αγορές είχαν ησυχάσει".
Ακολουθώντας την πεπατημένη του "για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ", η κυβερνητική εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι "το συνεχές αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές στέλνει ένα μήνυμα αστάθειας προς τις αγορές το οποίο και κινδυνεύει να ζημιώσει τη χώρα" και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση "δε θα γυρίσει το ρολόι στα χρόνια του οικονομικού κραχ". Για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, η Σοφία Βούλτεψη υποστηρίζει ότι δε θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές.
aygi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: