Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Η Κανελί Επανάσταση!!

Εντάξει, δεν είναι αυτός ο original Κανέλλος, αλλά αυτός ο σκύλος έχει γίνει θρύλος. Είναι εντυπωσιακό πως μια χώρα χρεοκοπεί, ο λαός της βγαίνει στους δρόμους και τα ξένα μέσα αναφέρονται μαζικά σε έναν σκύλο. Σε έναν σκύλο που διαδηλώνει.
"The Greek riot dog" και "The Greek protest dog" είναι κάποιοι από τους τίτλους μεγάλων ξένων εφημερίδων και σάιτ, αυτές τις ημέρες. Στα φόρουμ του διαδικτύου, άνθρωποι απ' όλον τον κόσμο συζητάνε για τον Κανέλλο. Ο Κανέλλος έχει φίλους στο Facebook και followers στο Twitter.
Ο Κανέλλος μας έβγαλε από τον κόπο να ψάχνουμε όνομα για την επανάστασή μας. Στη Ρωσία είχαμε την κόκκινη επανάσταση, στην Ουκρανία την πορτοκαλί, στη Γεωργία τη ροζ, οπότε αφενός έχουμε αρχίσει να ξεμένουμε από χρώματα -σε λίγο οι επαναστάσεις θα είναι καρό- και αφετέρου τα καλά χρώματα πρόλαβαν και τα πήραν άλλοι. Εμείς θα κάνουμε την κανελί επανάσταση.
Τον Ραν Ταν Πλαν τον βρήκαμε. Τους Ντάλτον τους ξέρουμε (αν και δεν είναι μόνο τέσσερις). Τώρα αναζητούμε με αγωνία έναν Λούκι Λουκ

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: