Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες και τα υπόλοιπα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής. Καλούμε όλους τους νέους και τις νέες σήμερα 31/5/10 στις 7 μ.μ έξω από την ισραηλινή πρεσβεία

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την αιματηρή επίθεση, που πραγματοποίησαν, τα ξημερώματα, σε διεθνή ύδατα, ισραηλινές επίλεκτες δυνάμεις εναντίον των εθελοντών, που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην κατεχόμενη Γάζα.
Εκφράζουμε την οργή και τον αποτροπιασμό μας για τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, εξαιτίας της στρατιωτικής αυτής ενέργειας από το Ισραήλ.
Ο αποκλεισμός της Γάζας και η άρνηση και παρεμπόδιση οποιασδήποτε ανθρωπιστικής συνδρομής, τροφοδοτούν τη βία και την αστάθεια στην περιοχή, με υπεύθυνο το κράτος του Ισραήλ.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό Λαό και στους κατοίκους της Γάζας. Υποστηρίζουμε το δικαίωμά τους σε ένα ανεξάρτητο και αυτοδύναμο Κράτος, προϋπόθεση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή.
Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες και τα υπόλοιπα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής.
Καλούμε όλους τους νέους και τις νέες σήμερα 31/5/10 στις 7 μ.μ έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, για να καταδικάσουμε την δολοφονική επίθεση και διατρανώσουμε την ανάγκη απελευθέρωσης της Παλαιστίνης.
Ο «στόλος της Ελευθερίας» πρέπει να φτάσει στον προορισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: