Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΜΕ-ΟΤΕ

48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ
Η ΟΜΕ-ΟΤΕ απαντώντας στην εργοδοτική αυθαιρεσία, μετά από σύγκλιση των Οργάνων της, αποφάσισε σειρά ενεργειών και δυναμικών κινητοποιήσεων στον ΄Ομιλο ΟΤΕ.
Με δεδομένη την άσκηση, αιφνιδιαστικά και από σήμερα, του Διευθυντικού Δικαιώματος αποφάσισε να απαντήσει με 24ωρη Πανελλαδική προειδοποιητική απεργία στον ΄Ομιλο ΟΤΕ την Παρασκευή 4-3-2011 και συνέχιση από Τρίτη 8-3-2011 ενεργειών αλλά και απεργιακών κινητοποιήσεων που θα αποφασιστούν από τη διαρκή συνεδρίαση των Οργάνων της.
Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ και της COSMOTE να πάρουν πίσω τις απολύσεις που εξαγγέλθηκαν, να σταματήσουν κάθε ενέργεια άσκησης του Διευθυντικού Δικαιώματος σε ζητήματα που βρίσκονται στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης και να προσέλθουν για υπογραφή Σ.Σ.Ε. που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα των εργαζόμενων και του Ομίλου Επιχειρήσεων ΟΤΕ.
Ταυτόχρονα η ΟΜΕ-ΟΤΕ, απέναντι στην ανάλγητη συμπεριφορά της Διοίκησης του ΟΤΕ και της COSMOTE,
οι οποίες στηρίζονται από την D.T. και την Κυβέρνηση, καλεί το σύνολο των εργαζόμενων του Ομίλου ΟΤΕ σε μποϋκοτάζ όλων των Γερμανικών προϊόντων, γιατί επιτέλους θα πρέπει και οι «στρατηγικοί σύμμαχοι» να καταλάβουν ότι δεν θα γίνουν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ αλλά και της χώρας, οι «κουβαλητές» των κερδών των επενδύσεών τους ούτε τα θύματα των εκβιαστικών διλημμάτων τους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Π ΚΟΥΤΡΑΣ ΑΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: