Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Νέες (αλλά μάταιες) λασπολογικές επιθέσεις στον Ν. Κοτζιά...

Από τον Κώστα Ζωγράφο
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος λασπολογικών επιθέσεων ο Νίκος Κοτζιάς επειδή έχει πάρει σαφείς θέσεις εναντίον του Μνημονίου και των παρενεργειών του στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Αυτή τη φορά, όσοι ενοχλούνται από την αρθρογραφία και τις απόψεις του, άρχισαν να διακινούν τη "μαϊμουδιά" ότι δήθεν ο Ν. Κοτζιάς είναι ο νέος λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα και ότι δήθεν για το σκοπό αυτό προσελήφθη από τον ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο μήνα, αν και παραμένει ακόμη θολή  η οικονομική συμφωνία...
Ο στόχος της προβακάτσιας είναι προφανής. Αλλά και ως προβοκάτσια είναι βλακώδης αφού οι παροικούντες το δημόσιο βίο ξέρουν την πραγματικότητα για τον Ν. Κοτζιά.
Πολιτικός αρθρογράφος και δημόσιος διανοούμενος μάχεται και υπηρετεί μόνο τις απόψεις τις οποίες πιστεύει. Κι είναι γνωστό ότι έχει πάρει πολιτική πρωτοβουλία αντιμνημονιακού χαρακτήρα με σημαντική απήχηση. Προκειμένου λοιπόν να υποβαθμίσουν και να συκοφαντήσουν αυτήν την πρωτοβουλία, επιχειρούν να...
 τον εμφανίσουν ως δυνάμει υπάλληλο κάποιου κόμματος και έτοιμο να υπηρετήσει το χρήμα. Δεν πείθουν όμως κανέναν. Και το αντίθετο αποτέλεσμα επιτυγχάνουν.
press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: