Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

Του Δημήτρη Τσιχλάκη 
( ΠΟΕ-ΟΤΑ)
Δυστυχώς στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόικας ο δημόσιος υπάλληλος γίνεται προνομιούχους...
Γενικά στην χώρα μας όποιος έχει δουλειά είναι "τραμπούκος" και πρόστυχος.... Τα προνόμια είναι να μαζεύει σκουπίδια , να μεγαλώνεις τα παιδιά μας στους σταθμούς , να προσέχεις τους παππούδες , να κουρεύεις δέντρα και να σκουπίζεις πεζοδρόμια , να εκδίδεις πιστοποιητικά κλπ...
Είμαστε κατά της βίας , αλλά πως μπορείς να συγκρατήσεις έναν άνθρωπο που του κλέβουν ότι έχει απομείνει;; και δεν αντέχω να ακούω για τους 1,5 εκ "δολοφονημένος" συμπολίτες μας που τους έστειλαν στην ανεργία , διότι αυτοί που τάχα κλαίνε είναι οι ίδιοι που τους κατέστρεψαν!
Πως θα μπορούσε ο άτυχος εργαζόμενος να αντιδράσει στην ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα όταν τον "κοίμιζαν" συνδικαλιστικά και πότε του δεν οργανώθηκε σε σωματείο; ..όταν τον έστρεψαν πρόστυχα στον ατομικισμό και μακριά από την συλλογικότητα; ...γιαυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να αντιδράσει! γιατί απλά ήταν ΜΟΝΟΣ σ αυτήν την λαίλαπα..!!
Αν θεωρούν σήμερα κάποιοι ότι είμαστε εργάτες χωρίς συναισθήματα τους δηλώνουμε ότι παλεύουμε και για τις οικογένειες μας που έχουν 2-3 ανέργους , παλεύουμε και για την μικρή επιχείρηση ( την πραγματική αγορά) , που αν χάσουμε και εμείς τις δουλειές μας θα οδηγηθούν και αυτοί σε οριστικό κλείσιμο!
Παλεύουμε για μια ανθρωπινή ζωή για όλους , για μια Ελλάδα που θα λέει και ένα ΟΧΙ στα καθάρματα που μας έχουν κλέψει την αξιοπρέπεια...

Ας σταματήσουν επιτέλους όλοι να μιλάνε για ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ...δεν χαλάει η αισθητική από έναν καφέ ή ένα σπρώξιμο... η αισθητική μας εχει χαλάσει προ πολλού με τις 3,5 χιλ αυτοκτονίες , τους 100χιλ σε βαριά κατάθλιψη , τους ανέργους , και από το οτι το 70% του πληθυσμού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας!
Ας λέει ο πρωθυπουργός για "προνόμια" ...ας λέει ότι θα τρομοκρατήσει τους ¨τρομοκρατες"....εμείς του απαντάμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: