Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Οι καταθέσεις του Άδωνη και τα ΑΤΜ της Βούλτεψη, με ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι»
Σε φόντο Bank run, λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη περί απόσυρσης των καταθέσεων αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σήμερα.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά», δήλωσε μεταξύ άλλων πως «σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».
«Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, τονίζοντας ότι «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη να το αποδείξει».

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα.
Μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα. Φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα.
Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση.
Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς.
Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: