Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Γραμματέας της Δ.Ο.Θερμαικού - Δεν συμμετέχω πλέον στο νέο- ΠΑΣΟΚ του μνημονίου και ούτε θα είμαι ψηφοφόρος του

"Βασικός κυριαρχικός στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από ξένο έλεγχο ή επεμβάσεις, πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του Έθνους και στην υπηρεσία του Λαού.
Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία, με τη δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη σ' όλες τις αποφάσεις που τον αφορούν.
Μα είναι ταυτόχρονα συνυφασμένη με την απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου που διαμορφώνει την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτική και την πολιτιστική μας πορεία, σύμφωνα με τα συμφέροντα όχι του Λαού αλλά της οικονομικής ολιγαρχίας."
Αυτές οι γραμμές είναι αποτυπωμένες στην ιστορική διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου, για αυτές της γραμμές εντάχθηκα στο κίνημα και για αυτές πάλεψα όλα αυτά τα χρόνια που άνηκα στο κίνημα. Από την στιγμή που παύουν να ισχύουν (δεν ξέρω πραγματικά αν ίσχυαν ποτέ, τουλάχιστον είχαμε την ελπίδα -τώρα κατ' εμέ δεν υπάρχει καμία- οτι κάποτε θα τα καταφέρουμε) δεν έχω λόγο να συνεχίσω να συμμετέχω σε ένα κίνημα το οποίο έγινε το ίδιο (αν όχι και χειρότερο) με αυτό που έπρεπε να αντιμετωπίσει (βλ. δεξιά) και ήταν και ένας από τους λόγους που ιδρύθηκε.
Γνωστοποιώ λοιπόν σε όλους τους φίλους και συντρόφους οτί δεν συμμετέχω πλέον στο νέο- ΠΑΣΟΚ του μνημονίου και ούτε θα είμαι ψηφοφόρος του
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
πρ. Γραμματέας της Δ.Ο του Δ.Θερμαικού
Υ.Σ την παραίτηση μου την γνωστοποιώ μόνο σε φίλους και συντρόφους δεν την αποστέλλω στα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό απλά..........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: