Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Επικεντρωνόμαστε στα προβλήματα των πολιτών, δεν παρακολουθούμε τον κατήφορο της κυβέρνησης

Στην ευρύτερη ενημέρωση των πολιτών και στην εξειδίκευση του προγράμματος του μέσω της διοργάνωσης 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων προχωράει ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη εκλογών ώστε ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του.
Όπως διαμηνύουν στελέχη της Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τον κατήφορο της συγκυβέρνησης στην ένταση και την κινδυνολογία. Αντίθετα, εμμένει στη δική του πολιτική πρακτική που επικεντρώνεται στα οξύτατα προβλήματα των πολιτών, στην δημόσια παρουσίαση και διαβούλευση της εναλλακτικής κυβερνητικής πολιτική του, και στη δημιουργία των απαραίτητων συμμαχιών για την μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί ο προγραμματισμός του για το επόμενο διάστημα όπως πχ η διοργάνωση των 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων όπου θα συζητηθούν ευρέως οι πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ καθώς και άλλες πτυχές που αφορούν την παραγωγική ανασυγκρότηση και την περιφερειακή εξειδίκευσή της.
Τέλος, στην Κουμουνδούρου επαναλαμβάνουν ότι αντί για την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας, αντί για την αποσταθεροποίηση με την υπονόμευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώτου κόμματος σήμερα, χρειάζεται να προσφύγουμε συντεταγμένα και ομαλά στη λαϊκή ετυμηγορία ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για το μέλλον του.
ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: