Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο κύβος ερρίφθη...πανηγυράκι αντί Συνεδρίου !!!

Η σύγκληση, έως τον Ιούνιο, εθνικής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό το Γιώργο Παπανδρέου.
Το εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ θα κληθεί να συνεδριάσει στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ θα προηγηθεί σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.
Της εθνικής συνδιάσκεψης θα προηγηθεί πανελλαδική εξόρμηση του κυβερνώντος κόμματος, με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού στις περιοδείες.
Στέλνοντας μήμυμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε λόγω των συνθηκών να πάρει αποφάσεις που πόνεσαν. "Οι συνθήκες μπορεί να αλλάζουν, οι αξίες μας όμως παραμένουν οι ίδιες. Ο στόχος παραμένει ίδιος. Μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη, κράτος δικαίου, μια Ελλάδα παραγωγική, μια Ελλάδα δημιουργική που σέβεται τον πολίτη και δίνει προοπτική στους νέους", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
Στη σημερινή σύσκεψη μετείχαν υπουργοί, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος, και ο γραμματέας του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης.
enet
Σχόλιο...Αναζητούνται χειροκροτητές με....Προυπηρεσία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: