Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ένας στους τρεις ψηφίζει Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Τέσσερις «στροφές» πριν από την κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση στη μεταπολιτευτική Ιστορία της χώρας, ο δικομματισμός εμφανίζεται, ασθμαίνων, να ξεπερνά το 33%! Μόλις ένας στους τρεις πολίτες θα ψήφιζε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αν γίνονταν τώρα εκλογές, σύμφωνα με τη μεγάλη έρευνα της MRB για τη Real news.
O πολυκερματισμός του πολιτικού σκηνικού αποκαλύπτεται και στην εκτίμηση ψήφου, σύμφωνα με την οποία δέκα κόμματα θα εισέρχονταν στη Βουλή. Βεβαίως, τρεις από αυτούς τους πολιτικούς σχηματισμούς -Οικολόγοι, ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία- είναι στη ζώνη του... εκλογικού λυκόφωτος, καθώς δίνουν σκληρή μάχη προκειμένου να περάσουν το φράγμα του 3%, κάτι που όπως φαίνεται θα κρατήσει και μέχρι την 6η Μαΐου.
Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει την τρίτη, αφήνοντας το ΚΚΕ στην τέταρτη, με μειωμένα ποσοστά, ενώ η ΔΗΜΑΡ συνεχίζει την πτωτική της πορεία.
www.real.gr 

2 σχόλια:

Βέργος Θεοφάνης - Πάργα είπε...

Ελπίζουμε σε περαιτέρω άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ώστε η χώρα να αποκτήσει μια ισχυρή αντιπολιτευτική φωνή και οι Έλληνες την ελπίδα ότι σύντομα η Αριστερά θα ενωθεί και θα διεκδικήσει πέρα από τους μικροκομματικούς υπολογισμούς του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ την εξουσία, χάριν του λαού και της πατρίδας!

manos είπε...

ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑN ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ... KAI OI 300 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Η ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ, ΤΩΡΑ 50 ΣΕΝΤΣ ΗΤΟΙ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ....!!!! ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΤΑΝ 180.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 575 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 180 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.....