Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΕΤΕ-ΔΕΗ: "Μπορούμε να σταματήσουμε τις πολιτικές επιλογές που υποθηκεύουν τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ"

Παρακολουθούμε από κοντά τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της νέας ΣΣΕ. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε ήδη καταθέσει τις σκέψεις και τις προτάσεις μας προς την Ομοσπονδία.
'Όπως συμβαίνει εδώ και 36 χρόνια, έτσι και τώρα είμαστε στη πρώτη γραμμή του αγώνα, προκειμένου να προασπίσουμε τα δίκαια των εργαζομένων.
Αγωνιζόμαστε, απαιτούμε, διεκδικούμε την διασφάλιση των θέσεων εργασίας στην Επιχείρηση και ιδιαίτερα των συναδέλφων μας στη Παραγωγή και τα Ορυχεία που βρίσκονται σε επισφαλή θέση λόγω των απαράδεκτων μνημονιακών επιλογών, που προβλέπουν πώληση Μονάδων και Εγκαταστάσεων Παραγωγής.
· Δεν χαρίζουμε σπιθαμή γης.
· Δεν παραχωρούμε τίποτα.
· Δεν αποδεχόμαστε κανένα διαχωρισμό.

Για την ΕΤΕ/ΔΕΗ η ΕΝΟΤΗΤΑ των εργαζομένων στον όμιλο ΔΕΗ Α.Ε. είναι βασική επιλογή και προτεραιότητα. ‘ Όλοι μαζί, με την ΕΝΟΤΗΤΑ και τον αγώνα μπορούμε να ανατρέψουμε το τερατούργημα του Μνημονίου. Μπορούμε να σταματήσουμε τις πολιτικές επιλογές που υποθηκεύουν τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ Α.Ε. Μπορούμε να αναχαιτίσουμε τις επιταγές του μνημονίου, που χωρίς να υπολογίζουν τη δύναμή μας, παραγράφουν κεκτημένα δικαιώματα μας, που αποκτήθηκαν μέσα από σκληρούς αγώνες χρόνων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: