Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ!

ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!
Νέα ωμή παρέμβαση των δανειστών στα εσωτερικά της Ελλάδας 24 ώρες μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών και την διάλυση της Βουλής. Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ σε ομιλία της στο Ινστιτούτο Brookings επενέβη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή και έδειξε την προτίμηση της σε κυβερνήσεις συνεργασίας.
«Ένας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να αποτελεί οδηγό στην δύσκολη άσκηση που η χώρα πρέπει να αντιμετωπίσει. Αυτό είναι επίσης κάτι πολύ θετικό και πρέπει να πω ότι ο Λουκάς Παπαδήμος βρίσκεται σε αυτή την κατεύθυνση και αναγνωρίζω τις προσπάθειες του» υπογράμμισε η Κριστίν Λαγκάρντ!
Επιπλέον η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ ισχυρίστηκε ότι αναγνωρίζονται οι θυσίες των Ελλήνων και επικρότησε το κουράγιο του ελληνικού λαού! Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι γενναίοι, όπως όλοι οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός που πληρώνουν τους φόρους τους και δέχονται τις περικοπές σε συντάξεις και μισθούς, δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ! Για την κρίση που πλήττει την ευρωζώνη είπε ότι ο βασικός κίνδυνος για την παγκόσμια ανάπτυξη είναι μία επάνοδος της ευρωπαϊκής κρίσης, ακόμη και αν τα στοιχεία δείχνουν βελτίωση στις οικονομίες.
«Οι κίνδυνοι μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλοι όσο είχαμε υπολογίσει στην αρχή του χρόνου. Αλλά ας μην κάνουμε λάθος, οι κίνδυνοι και οι ανάγκες είναι ευμεγέθη και θα ήταν απρόσεκτο να αγνοήσουμε αυτό το γεγονός» πρόσθεσε η Κριστίν Λαγκάρντ.
iskra. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: