Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΔΕΛTΙΟ ΤΥΠOΥ TΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Δ.Ε Η.

Τις τελευταίες ώρες βιώνουμε ένα καθεστώς βίας και τρόμου. 
Για μια ακόμα φορά οι δίκαιες και ειρηνικές διαδηλώσεις στιγματίζονται από βίαια επεισόδια, με τραγική συνέπεια, τον άδικο χαμό τριών αθώων εργαζομένων. 
Σύσσωμη η κοινωνία καταδικάζει την αποτρόπαιη δολοφονία, που στόχο έχει να αποτρέψει την αντίδραση των εργαζομένων, της νεολαίας και του λαού, ενάντια στην αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική που η κυβέρνηση εφαρμόζει. 
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την εγκληματική ενέργεια, των επαγγελματιών ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ, που καμία σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα και τους κοινωνικούς αγώνες.

Ολόκληρη η χώρα συνεχίζει να διαδηλώνει…

Τιμά τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων και συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στην υποκινούμενη βία και καταστολή, ενάντια στη πολιτική που βλέπει εχθρό το λαό όταν διεκδικεί τα δικαιώματά τους στη δουλειά, τη μόρφωση, σ΄ ένα καλύτερο μέλλον. 

Οι εργαζόμενοι διαδηλώνουν ειρηνικά ενάντια στις αντεργατικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές… Δεν κάμπτονται από τη κατευθυνόμενη τρομοκρατία και τους μηχανισμούς καταστολής.

Απαιτούν ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής.
Απαιτούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΥΗΜΕΡΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Συνεχίζουμε ενωμένοι τον Αγώνα… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΕΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: