Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η “Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ”, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, την Πέμπτη σε σύσκεψη για αποφάσεις που αφορούν την πορεία του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ

Σύσκεψη έχει συγκαλέσει για την Πέμπτη το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η «Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ», για να διαμορφώσει την πολιτική της μετά τις νεοφιλελεύθερες εξαγγελίες και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.
Οι πρώτες εκτιμήσεις ενόψει της σύσκεψης, είναι πως ο Γ. Παναγιωτακόπουλος δεν θα μπορέσει να "συγκρατήσει" την οργή των στελεχών που έχουν σημείο αναφοράς το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και τις σοσιαλιστικές ιδέες.
Στέλεχος της κίνησης και ένθερμος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου, επισήμανε «Ένα νεοφιλελεύθερο κίνημα ανατράφηκε και διογκώθηκε με ευθύνη του Προέδρου στο εσωτερικό του Κινήματος. Ότι πιο αντιλαϊκό και φιλελεύθερο εξέφραζε η πολιτική του εκσυγχρονισμού, σήμερα φαντάζει όαση μπροστά στην ωμή δήλωση πως η κυβέρνηση δεν κυβερνάει… Η πατρίδα μας έχει όσο ποτέ την ανάγκη μια Πολιτικής Πρωτοβουλίας για Δημοκρατική Διακυβέρνηση...».

1 σχόλιο:

stefanos είπε...

Βρε τι μας λετε: "ο Παναγιωτακόπουλος δεν θα μπορέσει να "συγκρατήσει" την οργή των στελεχών που έχουν σημείο αναφοράς το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και τις σοσιαλιστικές ιδέες".
Μερικοί αντί να κρύψουν τις πομπές τους από την περίοδο της Δήμητρας, εμφανίζονται και ως κινηματίες...
Τρομερές αστειότητες.