Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Π. Καψής: Βέβαιες οι απολύσεις στο Δημόσιο

Β.Π. ...ΟΠΩΣ "ΒΕΒΑΙΕΣ" ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΕΡΕΣ" ΣΑΣ!!
«Το ότι θα υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο είναι βέβαιο, αυτό έχει συμφωνηθεί. Όμως, θα γίνει μετά από αξιολόγηση», δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής και σημείωσε ότι θα γίνουν 15.000 απολύσεις υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ακόμη πως «δεν είναι καμιά κεραμίδα ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα τον Ιούνιο», προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να κλείσει το έλλειμμα, άρα θα πρέπει να ληφθούν πρόσθετα μέτρα». Επίσης, χαρακτήρισε «μεγάλη πρόκληση για την επόμενη κυβέρνηση πώς θα περάσει σε πρωτογενή πλεονάσματα». Ο Π. Καψής υπογράμμισε ότι θα θεσπιστούν μεταβατικές διατάξεις για τους εργαζομένους στους Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας, οργανισμοί οι οποίοι καταργούνται.

«Η εκτίμηση είναι ότι κάποια στιγμή το 2013, η οικονομία θα πάρει μπροστά», σημείωσε ο κ. Καψής και σημείωσε ότι «ο ένας χρόνος είναι ο πολύ δύσκολος- όταν θα αρχίσει να αναπτύσσεται η οικονομία, τα πράγματα θα βελτιωθούν».

Ο εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «αντί να κόβονται θέσεις εργασίας, μειώνονται οι μισθοί», αφού, όπως σημείωσε «δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να κρατηθούμε στην ευρωζώνη».
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: