Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Καψής: Σκληρά μέτρα τον Ιούνιο

B.Π. ..Δεν είχαμε καμία αμφιβολία!!! ...εμείς τουλάχιστον..
Προαναγγελία για τα ιδιαίτερα δύσκολα μέτρα που θα έρθουν τον Ιούνιο βάσει μνημονίου έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής μιλώντας στο Mega. «Τα μέτρα του Ιουνίου δεν ξέρω αν θα είναι τρισχειρότερα, θα είναι όμως δύσκολα. Πολύ δύσκολα» σημείωσε ο κ. Καψής υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί ξάφνιασμα (ή «κεραμίδα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) καθώς έχουν προβλεφθεί από το μνημόνιο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι τα πρόσθετα μέτρα είναι απολύτως αναγκαία καθώς «θα πρέπει να κλείσει το έλλειμμα», ενώ χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση για την επόμενη κυβέρνηση τη μετάβαση στα πρωτογενή πλεονάσματα.

Ο κ. Καψής αναφέρθηκε και στους εργαζόμενους στους Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας, για τους οποίους τόνισε ότι θα προαναγγείλει μεταβατικές διατάξεις, ενώ σημείωσε ότι θα υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο αλλά «μετά από αξιολόγηση».
Αναφορικά με την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Καψής ξεκαθάρισε ότι δε θα γίνει ανασχηματισμός αλλά αντικατάσταση του κ. Παπουτσή, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- δεν υπάρχει θέμα για παραμονή του Λουκά Παπαδήμου και μετά τις εκλογές.
Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε ότι για να δούμε φως στο τέλος του τούνελ πρέπει να βελτιώσουμε ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη.
πηγή

1 σχόλιο:

pluton είπε...

Σοσιαλιστές του κώλου

http://www.youtube.com/watch?v=1Llz9-2qwao