Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο ορισμός της σχιζοφρένειας. Η ΔΗΜΑΡ κατηγορεί το Die Linke γιατί καταψήσισε το Μνημόνιο!!


Είναι τραγέλαφος το πράγμα. Η ΔΗΜΑΡ καταψηφίζει το Μνημόνιο Νο2 αλλά θέλει να εμφανίζεται ως υπεύθυνη δύναμη λέγοντας ότι η δική της αρνητική ψήφος δεν έχει σχέση με την αρνητική ψήφο του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ αρχίζει η σχιζοφρένεια γιατί... όλοι ξέρουμε ότι το δάνειο που διακαώς θέλει το πολιτικό σύστημα για να επιβιώσει συνοδεύεται από το συγκεκριμένο πακέτο μέτρων, από το συγκεκριμένο Μνημόνιο.
Η ΔΗΜΑΡ αρνείται να δεχτεί το αυτονόητο νομίζοντας ότι μπορεί να κοροϊδέψει τον κόσμο. Το δάνειο συνοδεύεται με συγκεκριμένα μέτρα. Η ΔΗΜΑΡ καταψηφίζει στη Βουλή.
Χτες, στη Γερμανική Βουλή η Αριστερά καταψηφίζει το δάνειο έχοντας μια άλλη πολιτική πρόταση. Υποστηρίζει η βουλευτής που μιλάει στη Βουλή ότι το δάνειο συνοδεύεται από σκληρά μέτρα που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό.

Πρόκειται για την Χάικε Χάνσελ, η οποία τόνισε πως ντρέπεται που η Γερμανική Κυβέρνηση φέρνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό.

Και βγαίνει η ΔΗΜΑΡ και βάζει χέρι στο Die Linke κατηγορώντας το για ανεύθυνη στάση!!
Η σχιζοφρένεια ολοκληρώνεται. Η ΔΗΜΑΡ που καταψήφισε το Μνημόνιο Νο2 κάνει κριτική στη Γερμανική Αριστερά γιατί καταψήφισε το δάνειο...
xronika05 

Δεν υπάρχουν σχόλια: