Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ Ή ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ!!!Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ...ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ Ή ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!!!

Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι απόφαση σύμφωνη με τη φιλοσοφία τρόπου ζωής που όλα αυτά τα χρόνια με διέκρινε και με έκανε να πιστεύω ότι η συλλογικότητα και η προσωπική πρωτοβουλία μπορούν να υλοποιήσουν οράματα και να διαμορφώσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για μας και τα παιδιά μας.
Από τα μαθητικά μου χρόνια ήθελα να συναποφασίζω και να συνδιαμορφώνω τον κόσμο γύρω μου. Με τρόμαζαν τα «τείχη» που μου στερούσαν τη δυνατότητα να ονειρεύομαι και να ελπίζω και πάντα προσπαθούσα με όλες μου τις δυνάμεις να τα γκρεμίζω. Αντίθετα ύψωνα «τείχη» σε όλους αυτούς που προαπαθούσαν να μου επιβάλλουν ένα μίζερο και μέτριο τρόπο ζωής . Έναν τρόπο ζωής που δεν αξίζει σε κανέναν μας γιατί όλοι είμαστε μοναδικοί και ξεχωριστοί.

Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στη συνδιαμόρφωση μιας καλύτερης ζωής 

Λίγα λόγια για μένα ...
Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1974 ενώ έχω προσφυγικές ρίζες από τη Σμύρνη της Μικρασίας και καταγωγή από τον Πειραιά.
Από τα μαθητικά μου χρόνια είχα ενεργή συμμετοχή στα 15μελή μαθητικά Συμβούλια έχοντας τη θέση της Προέδρου με έντονη δράση παράλληλα στις μαθητικές κινητοποιήσεις των καταλήψεων του 1990-91.
Αθλήτρια στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας επέλεξα τελικά να σπουδάσω στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου διετέλεσα Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών «Αλέξανδρος Δελμούζος». 
Παράλληλα, ήμουν μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών ως εκπρόσωπος των φοιτητών. Το 1995 εκλέχτηκα στο Γραφείο Πόλης της Σπουδάζουσας Α.Ε.Ι. Αθηνών της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το 1998 στο Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας με αρμοδιότητες στο Γραφείο Σπουδάζουσας.Ως εκπρόσωπος της Ε.Φ.Ε.Ε. ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ε.Γ.Μ.Ε. (Κέντρο Ερευνών για τη Γυναίκα της Μεσογείου) και του τομέα Γυναικών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σήμερα ζω και εργάζομαι ως δασκάλα στον Πειραιά με δράση στις κινητοποιήσεις του κλάδου μου. 
Από το 2005 είμαι παντρεμένη με τον γυμναστή και πρώην καλοθοσφαιριστή του Πειραϊκού Στράτο Βαφεία ενώ έχουμε ένα γιο τον Στέφανο – Σωκράτη τριών χρονών. 

1 σχόλιο:

ΘΩΜΑΣ ΒΑΓΕΝΑΣ είπε...

Καλή επιτυχία συναδέλφισσα και συναγωνίστρια!