Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

"Δεν θα συμβάλλω στην έκρηξη μιας επανάστασης ..."

Εξερχόμενος απο το Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλωσε : "Δεν θα συμβάλλω στην έκρηξη μίας επανάστασης από την εξαθλίωση, που εν συνεχεία θα κάψει όλη την Ευρώπη. Αύριο θα υπάρξει συνέχεια". Τελικά τους ιμιτασιόν φασίστες, τους πιάνουν συχνότερα κρίσεις ειλικρίνειας απ'ότι τους κουστουμαρισμένους τεχνοκράτες.
Τι μας λέει με λίγα λόγια ο Καρατζαφέρης? Ότι καταρχάς δεν θα έδινε δεκάρα τσακιστή για τα δικαιώματα και κεκτημένα των εργαζομένων, εαν δεν υπήρχε κίνδυνος αυτοί να εξεγερθούν κάτω απο την πίεση της εξαθλίωσης. Δεν λέει για παράδειγμα, "Δεν θα συμβάλω στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού" ... "Δεν θα συμβάλω στην χρεωκοπία των εργαζομένων" ... απεναντίας, είναι συγκεκριμένος όταν λέει "δεν θα συμβάλλω στην έκρηξη μιας επανάστασης ...". Ενώ κατα δεύτερον λέει, πως μια κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα, μια εξέγερση (μια σοσιαλιστική επανάσταση βρε αδερφέ ...), θα μπορούσε να αναφλέξει όλη την Ευρώπη καθώς και οι εργαζόμενοι της Ευρώπης δέχονται την ίδια ακριβώς ταξική επίθεση! Δεν ξέρω εαν αυτό αποτελεί απλώς μια διαπίστωση ή μια κραυγή υπεράσπισης των αστικών πολιτικών κεκτημένων του μπροστά στην επέλαση των μονοπωλίων.
Ίσως απλά να τους ενημερώνει εμμέσως πως εδώ στην Ελλάδα έχουμε και κάτι κομμουνιστές ... που ευελπιστούν να μεταφέρουν την σπίθα της επανάστασης στους εργαζόμενους όλης της Ευρώπης.

Γιώργη μην αγχώνεσαι ... το ξέρουν ήδη.
Πάντως κοιτάξτε διαφορά. Ο Σουπερμαν Αντώνης ξέρει πως να περιποιείται καλύτερα τα λόγια του ...«Μας ζητούν περισσότερη ύφεση που η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω να το αποτρέψω».
Ούτε επαναστάσεις, ούτε τίποτα ...
Μια χώρα, ένα έθνος, μια ύφεση και ένας σούπερ ήρωας ...
Και οι νεοδημοκράτες πανηγυρίζουν που 'χουν τέτοιο λεβέντη παλαιστή για αρχηγό. Μέχρι να φάνε αύριο την χυλόπιτα. "Δυστυχώς πρέπει να πάρουμε μέτρα ..."
Αλήθεια, τι έγιναν οι νεοδημοκράτικες κόκκινες γραμμές, περι του "δεν πρόκειται να στηρίξουμε κανένα νέο μέτρο λιτότητας" ? Μάλλον τις πήρε ο ίδιος άνεμος που σκούπισε και τις εκλογές του Φεβρουαρίου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: