Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τόμσεν: Καταστρέφει τους Έλληνες για μερικά χιλιάρικα αύξηση

Δίνει σκληρή μάχη για να μπορέσει καταστρέφοντας έναν ολόκληρο λαό να κρατήσει τον υπέρογκο ακόμη και για τα βοριοευρωπαϊκά δεδομένα μισθό του και το «καλό» όνομα που έχει στα σαλόνια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο Πολ Τόμσεν είναι γέννημα θρέμμα της Δανίας, της χώρας που συνθηκολόγησε μόλις δύο ώρες μετά την εισβολή των Γερμανών σε αυτήν στις 9 Απριλίου 1940 σπάζοντας κάθε αρνητικό ρεκόρ αντίστασης στον Β' παγκόσμιο Πόλεμο.
Και μπορεί μεταπολεμικά οι Δανοί να έψαξαν και, εν μέρει, να βρήκαν φόρμουλες δικαιολόγησης της μη αντίστασής τους όμως δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι φυλετικά οι Δανοί ανήκουν στη γερμανική ομοεθνία.
Μεγαλωμένος λοιπόν σε ένα περιβάλλον και σε μια χώρα οι πολίτες της οποίας δεν κατανόησαν ποτέ γιατί κάποιος πρέπει να αντιστέκεται όταν είναι μάταιο, ο Πολ Τόμσεν δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Ελληνικός λαός έχει στυλώσει τα πόδια και δεν παραδίδεται άνευ όρων.

Ο ίδιος άλλωστε έχει μάθει να μην ανέχεται τις πιέσεις αφού, ως στέλεχος του ΔΝΤ, έχει ασχοληθεί μόνον με ανατολικές χώρες και στην καλύτερη περίπτωση με τους ατίθασους Σέρβους.
Σήμερα ο Πολ Τόμσεν απολαμβάνει μισθό της τάξης των 300.000 ευρώ το χρόνο. Εάν «πετύχει» στην Ελλάδα το όνομά του όχι μόνον θα γραφεί χρυσά γράμματα στο... πάνθεον των οικονομικών παραγόντων του Ταμείου αλλά και προφανώς θα καταφέρει να αυξήσει αυτά τα 300 χιλιάρικα.
Δεν κάνει λοιπόν πίσω και δεν υπολογίζει έναν ολόκληρο λαό και τις θυσίες στις οποίες πρέπει αυτός να υποβληθεί όχι για να σωθεί αλλά για να καταφέρει ο... ομοεθνής των Γερμανών να βάλει τη χώρα μας κάτω από έναν πολυετή ζυγό. Προφανώς για τον Δανό οικονομολόγο είναι θέμα νοοτροπίας και ιστορικών καταβολών.
Θεωρεί τον αγώνα των απλών Ελλήνων μάταιο και δεν τον καταλαβαίνει. Αλήθεια πόσα χιλιάρικα αποτιμά την καταστροφή ενός ολόκληρου λαού; Θα άξιζε κάποια στιγμή, σύντομα, να δοθεί μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα.
diktionews 

Δεν υπάρχουν σχόλια: