Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!!

Γράφει ο Κυριάκος Λυμπέρης
Η συνεχόμενη επίθεση που γίνετε από την αστική τάξη απέναντι στους εργαζόμενους με το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο (ΜΠΔΣ) αλλά και με την ανελέητη φοροεπιδρομή σε μισθούς και συντάξεις έχει σαν αποτέλεσμα στην συνείδηση των εργαζόμενων να καταρριφθούν οι οποιεσδήποτε αυταπάτες ότι από αυτήν την επίθεση θα μπορέσουν κάποιοι να διασωθούν. Καταρρίφθηκαν οι αυταπάτες ότι η προσχηματική κρίση φτάνει στο τέλος της (ότι πιάσαμε πάτο) . Δυστυχώς η κρίση συνεχίζετε αμείωτα και αβίαστα δείχνοντας ότι στο βαρέλι δεν υπάρχει κατώτερη επιφάνεια δεν υπάρχει έσχατο σημείο .
Αυτό που ζητάνε επιτακτικά οι σύγχρονοι σταυροφόροι του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε από τους ντόπιους υπάκουος ημέτερους είναι να πουληθούν έναντι πινακίου φακής ότι υπάρχει στο δημόσιο κυρίως στις ΔΕΚΟ και ειδικά στις κερδοφόρες εταιρίες με πρώτο στόχο τις εταιρίες που ασχολούνται με την ενέργεια ΔΕΗ ΕΛΠΕ ΔΕΦΑ .
Όσον αφορά τη ΔΕΗ την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια , την μόνη επιχείρηση που μπορεί να δημιουργήσει ανάπτυξη , φρόντισε ο υπερεθνικός καταστροφέας Παπακωνσταντινου αφού εξολόθρεψε την Οικονομία της χώρας να εξολοθρέψει και την ΔΕΗ ανακοινώνοντας από το βήμα της βουλής το ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού στους ξένους και ντόπιους κρατικοδίαιτους ψευτο επιχειρηματίες . Συγκεκριμένα ανακοίνωσε .

  • · Περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ κατά 17%
  • · Πώληση λιγνιτικων μονάδων με ορυχεία
  • · Πώληση υδροηλεκτρικών μονάδων με υδάτινους πόρους
  • · Πώληση θυγατρικών εταιριών
  • · Αύξηση της τιμής της kwh
  • · Κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου για τους εργαζόμενους
Ο νεοφιλελεύθερος υπουργός της εθνικής συμφοράς και υποτακτικός των ξένων συμφερόντων βιάζετε να εκτελέσει τις εντολές των αφεντικών του χωρίς να εξηγεί στον Ελληνικό λαό γιατί η διάσπαση η διαίρεση και η ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης δεν θα είναι προς όφελος των εργαζόμενων αφού είναι πλέων γνωστό ότι όπου έχουν γίνει ιδιωτικοποιήσεις οι τιμές αρχίζουν να αυξάνονται , ενώ στην συνέχεια ξεπερνούν κατά πολύ τα επίπεδα πριν την απελευθέρωση . Γνωρίζει πολύ καλά ο εντολοδόχος υπουργός ότι οι κρατικοδίαιτοι φίλοι του σε περίοδο κρίσης δεν παίρνουν κανένα ρίσκο για να κάνουν επενδύσεις με αβέβαια αποτελέσματα και προτιμούν με ψίχουλα να βάλουν στη κατοχή τους την περιουσία του έλληνα εργαζόμενου την οποία την έχει φτιάξει μέσα από δυσβάσταχτη φορολογία για να έχει αυτός φθηνό ρεύμα αλλά και για να μπορούν οι επιχειρήσεις να είναι μέσα από την φθηνή kwh ανταγωνιστικές σε σύγκριση με τις επιχειρήσεις του εξωτερικού . Γνωρίζει πολύ καλά ο σκιώδης υπουργός αλλά το κρύβει έντεχνα ότι μετά την ιδιωτικοποίηση η την πώληση μονάδων η την πώληση θυγατρικών στη συγκεκριμένη αγορά που θα απελευθερωθεί με πρόσχημα την κρίση με πρόσχημα την φθηνή kwh ( και με τη βοήθεια των μέσων μαζικής εξαπάτησης ο λαός τοποθετείται εχθρικά απέναντι στους εργαζόμενους που αγωνίζονται και επαναστατούν ) οι μισθοί θα μειώνονται και η ανεργία θα αυξάνετε γιατί οι πολυεθνικές αυτό που θέλουν είναι να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους όσο γίνετε πιο γρήγορα .

Γνωρίζει καλά ο υπουργός ότι το πρόσχημα της κρίσης για να ιδιωτικοποιηθούν τα φιλέτα της ΔΕΗ και να μπουν χρήματα στα κρατικά ταμεία δεν μπορεί να πείσει κανένα ούτε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό και αυτό γιατί ξεπουλώντας τη ΔΕΗ που είναι το φιλέτο θα είναι ελάχιστα τα έσοδα μιας και οι μετοχές της εταιρίας έχουν φτάσει στο ναδίρ ενώ η απώλεια καθώς επίσης και οι συμβάσεις εξαγοράς τους επιβαρύνουν το δημόσιο .

Αν πραγματικά οι ιδιώτες θέλουν να το παίξουν υπερασπιστές « Ρομπέν των δασών» των καταναλωτών , πεδίο δόξης λαμπρό υπάρχει , να πάρουν τα ορυχεία της Δράμας της Ελασσόνας για να έχουν και αυτοί πρόσβαση στα ορυχεία με λιγνίτη και να κάνουν εξόρυξη . Ποιος από αυτούς θα πάρει το ρίσκο να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια αλλά κυρίως να περιμένει χρόνια για να του αποδώσει η επένδυση και να κερδίσει . Αλλά δεν ζητάνε κάτι τέτοιο, δίνουν εντολή στον εντολοδόχο τους υπουργό και τον διατάζουν να τους πουλήσει « μπιτ παρά» εργοστάσια παραγωγής λιγνίτη μαζί με το ορυχείο . Έτσι θα δημιουργήσετε ανάπτυξη ; έτσι θα δημιουργήσετε νέες θέσεις εργασίας ; έτσι θα έχει ο καταναλωτής φθηνή kwh ; ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ . Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτόν τον πόλεμο και σας περιμένουμε .
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΥ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΤΔΕ ΡΟΥΦ ΕΤΕ ΔΕΗ
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: