Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

KΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΣΕ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (07/02) ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, μετά από απόφαση της συνέλευσής τους την Πέμπτη 2/2/2012 προχωρήσαν σήμερα σε συμβολική κατάληψη του κτηρίου του ΟΣΕ στην Καρόλου.
Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, αποφασίσανε να προχωρήσουν από αύριο Τρίτη 7/2/2012 06.00, σε ολοκληρωτική κατάληψη διαρκείας του κτηρίου της Διοίκησης.
Αναλυτικά τα αιτήματα των εργαζομένων:
1.- Να αρθούν όλες οι εφεδρείες που έχουν κοινοποιηθεί σε σιδηροδρομικούς. Να ανακληθούν οι απολύσεις του προσωπικού των κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
2.- Να αποδοθούν άμεσα τα παρανόμως παρακρατηθέντα από τη μισθοδοσία.
3. Να σταματήσουν τα σχέδια κυβέρνησης – τρόικας για ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της συντήρησης τροχαίου υλικού και όλων των φιλέτων του σιδηροδρόμου.
Οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ καλούν σε κοινό συντονισμό με τους εργαζόμενους που πλήττονται από τη ληστρική πολιτική της κυβέρνησης, Ε.Ε. & ΔΝΤ, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που οδηγεί τη χώρα σε διάλυση και τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση. Απευθύνουν τέλος κάλεσμα στους επιβάτες του τρένου, να συστρατευτούν για ενιαίο, δημόσιο, εκσυγχρονισμένο και ασφαλή σιδηρόδρομο σε όλη τη χώρα, με οικονομικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο, ένα σιδηρόδρομο που θα εξυπηρετεί το κοινωνικό σύνολο και τις λαϊκές ανάγκες.
iskra 

Δεν υπάρχουν σχόλια: