Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Και επισήμως κυβερνητικοί υποψήφιοι, Σγουρός και Καμίνης

Εκδηλώνεται ανοιχτά το μνημονιακό μπλοκ, διαψεύδοντας το, έως χθες, βασικό του επιχείρημα περί αυτοδιοικητικού και όχι πολιτικού χαρακτήρα των εκλογών.
Μετά την εξαφάνιση των υποψηφίων της τόσο από την περιφέρεια της Αττικής όσο και από το Δήμο της Αθήνας, για πρώτη φορά μετά το 1974, η κυβέρνηση Σαμαρά δηλώνει ανοιχτά ότι στο δεύτερο γύρο θα στηρίξει τις υποψηφιότητες Καμίνη και Σγουρού.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, παρακάμπτοντας απροκάλυπτα τους ίδιους τους υποψήφιους της ΝΔ Κουμουτσάκο και Σπηλιωτόπουλο, οι οποίοι χθες βράδυ δεν ανακοίνωσαν ποιον θα στηρίξουν στο δεύτερο γύρο.
"Είναι δυνατόν να στηρίξουμε αυτούς που ζητούν ψήφο για την ανατροπή της κυβέρνησης;" διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Στηρίζουμε ξεκάθαρα τον κ. Σγουρό και τον κ. Καμίνη».

Για τις ευρωεκλογές, ο Σ. Κεδίκογλου μίλησε για μία διαφορετική κάλπη και επανέλαβε την έκκληση της κυβέρνησης για διατήρηση της σταθερότητας «και για να συνεχίσουμε την πορεία για την έξοδο από την κρίση».

Σε ό,τι αφορά τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε η Χρυσή Αυγή στο λεκανοπέδιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι είναι εντυπωσιακό πώς παρά τις αποκαλύψεις για τη δράση της, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που επιλέγουν να την ψηφίσουν.
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: