Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τσίπρας: Δεν θα κρυφτούν πίσω από τις κάλπες

«Προσκλητήριο αξιοπρέπειας κόντρα στην υποτέλεια χωρίς τέλος» απευθύνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Ο Σαμαράς είναι το παλιό που φεύγει, κρύφτηκε πίσω από τις πλάτες της Μέρκελ και του Γιούνκερ αλλά δεν θα κρυφτεί πίσω από τις κάλπες», τονίζει
Ο λαός μπορεί να νικήσει το παλιό, φθαρμένο σύστημα και μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τον δρόμο της ανασυγκρότησης της χώρας, στέλνοντας μήνυμα στην Ευρώπη, σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Αυγή, απευθύνει «προσκλητήριο αξιοπρέπειας κόντρα στην υποτέλεια χωρίς τέλος». Όπως λέει: «Ο Σαμαράς είναι το παλιό που φεύγει, κρύφτηκε πίσω από τις πλάτες της Μέρκελ και του Γιούνκερ αλλά δεν θα κρυφτεί πίσω από τις κάλπες».
Παράλληλα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει το σύνθημα «στις 25 ψηφίζουμε στις 26 φεύγουν», ενώ υπογραμμίζει ότι «ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του είαι η περιπέτεια της χώρας».

Αν κερδίσουν, χάνουμε
«Αν κερδίσουν οι οπαδοί του μνημονίου χάνουμε για πάντα υγεία, σχολεία, δουλειά» σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν: «Ζητώ μια Κυριακή, λίγη ώρα από την Κυριακή».
Επιπλέον, στη συνέντευξη στην εφημερίδα Realnews, ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει ότι «πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες ξεπερνάνε το παρελθόν και ενώνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Την Κυριακή τελειώνει η εποχή της μεταπολίτευσης. Τη Δευτέρα ξημερώνει μια νέα Ελλάδα. Της ενότητας, της αξιοπρέπειας, της οικονομικής και κοινωνικής ασφάλειας, της δημοκρατικής ομαλότητας» υπογραμμίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: