Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ!

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! Μ.ΒΟΡΙΔΗΣ, Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ν. ΤΖΑΒΕΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
ΚΙΒΔΗΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΣΤΟΝ Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 'Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!
Ο Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος, ως γνωστόν ψήφισε, μαζί με το κόμμα του, το πρώτο μνημονιακό έκτρωμα και έκανε ό,τι μπορούσε για να επιβληθεί η συγκυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Λ. Παπαδήμο, η οποία διαπραγματεύτηκε τη δεύτερη μνημονιακή καταιγίδα, ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του ΛΑΟΣ να μην ψηφίσει το νέο μνημόνιο (νέα δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που τη συνοδεύουν).
Η κίβδηλη και τεχνητή αυτή αποστασιοποίηση του Γ. Καρατζαφέρη γίνεται προφανώς για λόγους (μάταιης) κομματικής επιβίωσης και όχι ουσίας, αφού ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έβλεπε τα ποσοστά του να καταρρέουν και να τον θέτουν εκτός τροχιάς Βουλής στις επόμενες εκλογές. Η βαθύτατη υποκρισία της απόφασης αυτής του Γ. Καρατζαφέρη γίνεται ακόμα πιο φανερή από το γεγονός ότι δεν αποφάσισε ταυτόχρονα την απομάκρυνση του ΛΑΟΣ και την άρνηση στήριξης στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γ. Καρατζαφέρης , ως ''κυανόκρανος'', δήλωσε με βαθύτατη στρεψοδικία «εάν θελήσει ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί του ΛΑΟΣ θα μείνουν, εγώ δεν θα επέμβω»!

Όπως έγινε γνωστό, μετά τις δηλώσεις Γ. Καρατζαφέρη, όλοι οι υπουργοί του ΛΑΟΣ, δίνοντας συνέχεια στη φαρσοκωμωδία, έθεσαν στη διάθεση του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου τις παραιτήσεις τους!

Ό,τι, λοιπόν, αποφασίσει ο Λ. Παπαδήμος!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Ν. Τζαβέλα διαφωνούν με τη στάση του Γ. Καρατζαφέρη για μη ψήφιση του Μνημονίου, πράγμα που, όπως φημολογείται, θα το εκφράσουν εμπράκτως.
iskra. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: