Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Το ντοκιμαντέρ της ελπίδας για τον Αλέξη Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Ντοκιμαντέρ για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από την προεκλογική περίοδο του 2012 μέχρι και το «μαύρο» που αποφάσισε να ρίξει η κυβέρνηση Σαμαρά στην ΕΡΤ, πρόκειται να προβληθεί σε επίσημη πρεμιέρα στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ”
Ντοκιμαντέρ για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από την προεκλογική περίοδο του 2012 μέχρι και το «μαύρο» που αποφάσισε να ρίξει η κυβέρνηση Σαμαρά στην ΕΡΤ, πρόκειται να προβληθεί σε επίσημη πρεμιέρα στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. 
Πιο συγκεκριμένα, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Hope on the Line» ή αλλιώς «Το νήμα», το οποίο υπογράφουν ο Αλέξανδρος Παπανικολάου και η Έμιλυ Γιαννούκου, πραγματεύεται την πορεία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους και θα προβληθεί στις 16 Μαρτίου (αίθουσα Τόνια Μαρκετάκη στις 8 μ. μ.) καθώς και στις 18 Μαρτίου στις 10.30 μ. μ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Από την εκστρατεία των εκλογών του Ιούνη του 2012 μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013, ρίχνει φως στην προσωπικότητα του Τσίπρα, τις πολιτικές απόψεις και τις φιλοδοξίες του, από τον Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο στην πρώτη γραμμή, μέχρι το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος όπου χτίζονται στρατηγικές και οι πολιτικές γραμμές εξελίσσονται. Στο πλαίσιο της παρούσας πολιτικής αναταραχής, οι Έλληνες πολίτες προσπαθούν να λάβουν απαντήσεις στα θεμελιώδη και δραματικά ζητήματα τους. Η κατάσταση της χώρας είναι κρίσιμη και η θέση της στην Ευρώπη κρατάει από μια κλωστή».

Δείτε το video:

periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: