Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ προς Βρούτση: Να δοθεί στη Βουλή το μνημόνιο 2014 που αποκάλυψε η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Σύσσωμη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον Γ. Βρούτση το σύνολο της νέας συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα (Μνημόνιο 2014), όπως το αποκάλυψε η «Εφημερίδα των Συντακτών»
Ολόκληρη η αίτηση, προς τον υπουργό Εργασίας, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα με θέμα «το Μνημόνιο του 2014»: «Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση κρύβει επιμέλως το πακέτο νέων επαχθών μνημονιακών ρυθμίσεων στα εργασιακά κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την Τρόικα, ενώ συνεχίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι με το πρωτογενές πλεόνασμα σε βάρος του ελληνικού λαού και ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο ρυθμίσεων, οι οποίες αποτελούν ταφόπλακα στα δικαιώματα των εργαζομένων και στραγγαλίζουν την αξιοπρέπεια των πολιτών. 
Επειδή από την αποκάλυψη του εγγράφου στα αγγλικά προκύπτει ότι η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου κειμένου, το οποίο έχει συντακτεί κατά το πρότυπο των δύο προηγούμενων Μνημονίων αιτούμαστε την κατάθεση του συνόλου της νέας συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα (Μνημόνιο 2014).»
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: