Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Άθλια ψηφοθηρική επίθεση της Κανέλλη στον Αλέξη Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Επίθεση προς αναζήτηση ψήφων με το γνήσιο θεατρινίστικο τρόπο της εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αποδίδοντάς του χαρακτηρισμούς όπως: τσογλάν μπόι, δεξιούρα, θα πατήσει σε οποιοδήποτε πτώμα και άλλα παρόμοια ”
Επίθεση προς αναζήτηση ψήφων με το γνήσιο θεατρινίστικο τρόπο της εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αποδίδοντάς του χαρακτηρισμούς όπως: τσογλάν μπόι, δεξιούρα, θα πατήσει σε οποιοδήποτε πτώμα και άλλα παρόμοια.
Όπως σχολίασε ο κ. Κατρούγκαλος, σε ένα μικρό διάλειμμα του παραληρήματός της, πολιτικό ήθος αυτό δεν το λες... 
Δείτε το video:


Κατ.Μπρ.
ΠΗΓΗ: ΑΥΓΗ / periodista

Απάντηση στην Κανέλλη από τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ για τον Αλέξη Τσίπρα 

Την αντίδραση των δημιουργών του ντοκιμαντέρ "Στο Νήμα" προκάλεσε η δήλωση της Λιάνας Κανέλλη. 
 Τη δήλωση υπογράφουν οι Αλέξανδρος Παπανικολάου και Έμιλυ Γιαννούκου: 
"Αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ “Στο Νήμα”, στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, διαπιστώσαμε  σειρά παρερμηνειών. Και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν δει την ταινία. Ως δημιουργοί, αισθανόμαστε την ανάγκη να μιλήσουμε αυτή τη φορά όχι για το έργο μας, αλλά για όσα διαπιστώνουμε" επισημαίνουν. 
"Η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει. Με αυτή την έννοια, αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα. 

Η αλήθεια που αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει κατατεθεί δημοσία στο κοινό του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Προσεχώς και στις οθόνες μας…" προσθέτουν.
periodista.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: