Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Μουσική βραδιά για τη μνήμη του Πάνου Τζαβέλλα στην Θεσσαλονίκη

τιμούν τον αγωνιστή και τραγουδοποιό Πάνο Τζαβέλλα με μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Love Casual living στις 20.30, τη Τρίτη 25 Μαρτίου.   

Ο ρ/σ 93,4 Στο Κόκκινο, η Δημοτική Κίνηση “Θεσσαλονίκη- Ανοιχτή Πόλη” και η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς τιμούν τη μνήμη του αγωνιστή και τραγουδοποιού Πάνου Τζαβέλλα με μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Love Casual living (Εθνικής Αντιστάσεως 16) στις 20.30, τη Τρίτη 25 Μαρτίου.  Tο Μουσικό Σύνολο Ρωμιοσύνη υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τεό Λαζάρου, ο Ηλίας Λογοθέτης, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Μαρία Ζαχαρή, η Νατάσσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Νίκος Μποφίλιος, ο Σταύρος Ξένος συμμετέχουν με ξεχωριστές ερμηνείες των τραγουδιών του Πάνου Τζαβέλλα.
«Όμως κάποιοι Άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ!
Έτσι κι ο Πάνος Τζαβέλλας θα μείνει Αθάνατος. Για να μας υποδεικνύει με την αγωνιστική και μουσική του κληρονομιά που μας άφησε ότι ο συμβιβασμός και το βόλεμα γεννά τους εκάστοτε «κυρ- Παντελήδες», που στο χέρι μας είναι να «τους θάψουμε βαθειά στα σπαρτά», πριν προλάβουν να κοπρίσουν αυτά, για τα οποία αυτός και χιλιάδες αγωνιστές στη Γη, ακρωτηριάστηκαν για να τα κρατήσουν ζωντανά. Πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες για την Ελευθερία, την Πατρίδα, τον Άνθρωπο, τον Πολιτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: